Radnóti Ákos: Győr büszke kiváló sportolóira

Kárpát Zsolt | MekliZ Fotó, Komlós Ádám
2022.12.08. 15:13

Győr büszke minden sportolójára, azokra, akik világ- vagy hazai versenyeket nyernek, de azokra is, akik szereplésükkel, jó hírét viszik a városnak. Ezt mondta Radnóti Ákos a sportot is felügyelő alpolgármester, amikor ismét két kiválóságot köszöntött a városházán.

A para-asztaliteniszezők granadai világbajnokságon aranyérmet nyert Szvitacs Alexát, míg az U23-as cselgáncs Európa-bajnokságon első helyen végzett Sipőcz Richárdot jutalmazták.Idén már sokadik alkalommal fogadták a nemzetközi versenyeken eredményes győri sportolókat a városházán.

„Ismét kiváló sportolókat köszönthetünk a városházán, egész évben folyamatosak ezek az események, ami jelzi azt, hogy nagyon jól szerepelnek a győri sportolók. Szvitacs Alexa világbajnok lett a para-asztali teniszezők granadai világbajnokságán, gratulálok ehhez a címhez, hiszen ehhez nagyon sokat kellett tenni. Sipőcz Richárdot már sokszor köszöntöttük, most U23 Európa-bajnokságon nyert aranyat. Természetesen a szakmai stábnak is jár az elismerés. Látszik, aki kitartó a felkészülésben és küzd, az tudja hozni az eredményeket. ” – nyilatkozta Radnóti Ákos alpolgármester.

A kiváló sportolóknak a város ajándékát Radnóti Ákos sportért felelős alpolgármester és Patkás Tamás Győr parasport nagykövete adták át. Ugyancsak elismerést vehetett át Vígh Zsolt edző, Papp Oszkár, a DAC elnöke és Gyömörei Tamás, a Széchenyi István Egyetem Sportegyesület elnöke.

Galéria: MekliZ Fotó, Komlós Ádám

Kapcsolódó témák: #Győr | #Győr+ TV | #híradó | #Radnóti Ákos | #sport |