Az ünneplésből soha nem elég! – fotók, videó

Győr+ Fotó: MekliZ Fotóstúdió
2024.05.27. 18:33

Bár lassan egy napja már, hogy az ETO FC Győr kilenc év után visszajutott az NB1-be, az eufória semmit sem csökken! A közösségi médiában is sorra kerülnek fel az újabb és újabb fényképek az ünneplésről, így mi sem szeretnénk lemaradni! Na meg ezeket a képeket lehetetlen megunni!

Az idei NB2-es bajnokság végéig nem lehetett tudni, a toronymagasan bajnon Nyíregyháza mellett melyik csapat jut fel az NB1-be. Az ETO FC Győr és a Vasas FC versenyfutása egészen az utolsó fordulóig tartott, annak ellenére, hogy az ETO hazai pályán verte a Vasast.

Május 26-án, az Ajka elleni győzelemmel az ETO végül bebiztosította második helyét a tabellán, így a következő szezont már a legmagasabb osztályban kezdheti meg. Kilenc évnyi böjt ért véget Győrben!

A szurkolók elmondhatatlanul várták már ezt a pillanatot, s ennek megfelelően óriási ünneplést csaptak nem csak Ajkán a hármas sípszó után, hanem Győrben, a Széchenyi téren is. Tegnap már rengeteg fotót mutattunk, de még mindig kerülnek elő jobbnál-jobb felvételek!

Ezekből osztunk most meg ismét egy csokornyival, mert az ünneplésből soha nem elég!

Galéria: MekliZ Fotóstúdió

TV-s szerkesztő: Zombai-Kovács Ákos

Kapcsolódó cikkeink:
Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #futball | #labdarúgás |