Dr. Dézsi: a győri szív zöld-fehér!

Győr+ Fotó: MekliZ Fotó
2024.05.26. 20:50

Szurkolói mámorban úszik Győr, hihetetlen hangulat uralkodik a Széchenyi téren, ahol a Győr+ Média jóvoltából óriáskivetítőn szoríthattak a ETO FC labdarúgóiért azok, akik egy közös örömünnepen szerették volna kiszurkolni a mindent eldöntő Ajka FC elleni győzelmet, és vele az NB I-be való feljutást. A téren dr. Dézsi Csaba András is végigizgulta a meccset, a polgármester szívesen nyilatkozott portálunknak, s közben örömmel szelfizett a drukkerekkel.

Folyamatosan készültek a fotók, de azért sikerült elcsípnünk a városvezetőt, aki büszkeséggel beszélt arról, hogy egy újabb sportsikert könyvelhetett el a város. „Nagyszerű volt megélni Győr szívében ezt a néhány órát, együtt szurkoltunk, együtt izgultunk a győriekkel és mindazokkal, akik rajongói a klubnak. Tényleg mint egy nagy család. És még a java hátravan, hiszen várjuk haza a Győri ETO FC focistáit, hogy köszöntsük őket itt, a Széchenyi téren.

Éppen az imént üzentem Világi Oszkárnak is, megköszöntem neki, hogy elfogadta az invitálásomat, közösen mertünk nagyot álmodni, és betartotta az ígéretét, komolyan vette a kérésemet, hogy a győriek számára csak az NB I-be jutás lehet az egyetlen elfogadható cél. A tingli-tangli játékot nem szeretem, ezért döntöttünk úgy korábban, hogy nem pénzt adunk a csapatnak, hanem egy olyan hátteret teremtünk ami előre viszi a klubot. Egy olyan tulajdonos kellett, aki komolyan vette, és Világi Oszkár komolyan vette!” – fogalmazott portálunknak dr. Dézsi.

Mint mondta, természetesen az is nagyon fontos tényező volt, hogy a szurkolók a nehézségek ellenére is mindvégig kitartottak, a győri szív tényleg zöld-fehér.

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #foci | #labdarúgás |