Ezüst emlékérem

A bajnokot köszöntötték a városházán

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2020.11.27. 13:57

Mészáros Krisztofer (GYAC) öt mesteri címet szerzett a győri Felnőtt Mesterfokú OB-n. A sportolónak és edzőjének a polgármester gratulált.

Dr. Dézsi Csaba András a város ezüst emlékérmét adta át a fiatal tornásznak és edzőjének, Szűcs Róbertnek. Mint mondta, fantasztikus eredmény, az, amit Krisztofer elért, nagy örömet okozott vele Győrnek. A polgármester a decemberi Európa-bajnoksághoz is sok sikert kívánt a győri kiválóságnak.

Fotó: O. Jakócs Péter

Mészáros Krisztofer elmondta, büszke rá, hogy a hosszú kihagyás után ilyen jól sikerültek a fontos versenyek, és a polgármesteri elismerés is nagy öröm volt számára. „Hamarosan következik az Európa Bajnokság, ahol szintén jó eredményt szeretnék elérni, és arra törekszem, hogy ki tudjam hozni magamból a tudásom legjavát.”

Hazai környezetben nagyszerű eredményt ért el Mészáros Krisztofer, a GYAC tornásza. A fiatal győri sportoló öt mesteri címmel zárta a győri Felnőtt Mesterfokú OB-t. Az egyéni összetett mellett talajon, lólengésben, ugrásban és nyújtón diadalmaskodott, gyűrűn pedig második helyen zárt.

Korábbról ajánljuk:

Kapcsolódó témák: #elismerés | #Győr | #torna |