Hirdetés
Tag: elismerés
Hirdetés
Farkas Mónika 2021.06.06.

Bede-Fazekas Csaba: Tiborc én vagyok

A Halhatatlanok Társulatának örökös tagjait a nagyközönség választja ki azon jelöltek közül, akik sokat tettek a magyar kultúráért, művészetért és a társadalomért. A publikum idén a férfi operaénekes kategóriában a Győri Nemzeti Színház Kossuth-díjas művészét, Bede-Fazekas Csabát szavazta be a megtisztelő társulatba, az új tagok cipőlenyomatát a Nagymező utcai Budapesti Operettszínház előtti sétányon helyezik majd el. Az aktív, 87 éves művész otthonosan mozog a különböző színpadi műfajokban, elénekelte a zeneirodalom legnagyobb baritonszerepeit, és láthatjuk őt prózai művekben is.

Ficsór Dávid 2021.06.04.

Nagy Ferenc kapta a Kitaibel Pál-díjat

1999 óta minden évben a június 5-i Környezetvédelmi Világnap alkalmából átadják Győrben a Kitaibel Pál-díjat, a város környezetvédelmi emlékérmét, melyet annak a természetes, jogi személynek vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságnak ítélnek oda, aki vagy amely Győr város környezetvédelméért kimagasló munkát végez.

Hajba Ferenc 2021.05.31.

Köszönet-díjat alapított a polgármester

Köszönet-díjat alapított és adott át dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere azoknak a szociális dolgozóknak, mentősöknek, s a Petz Aladár Egyetemi Kórház munkatársainak, akik a Covid-19 világjárvány idején kimagasló, önzetlen munkát végeztek a győri polgárok érdekében.

Ficsór Dávid 2021.05.07.

Radnóti Ákos fogadta a bajnok vízilabdás hölgyeket

A győri Városházán fogadta Radnóti Ákos a Győri Vízisport SE bajnok és így az első osztályba jutott női vízilabda csapatát pénteken. Vogel Zsolt tanítványai a Győrben rendezett elődöntőben a III. Kerületi TVE, a fináléban pedig a BVSC együttesét győzték le nagy izgalmak közepette egy góllal.

Földvári Gabriella 2021.05.06.

Gönyű, a Humanitárius település

A Magyar Vöröskereszt által 2007-ben alapított címet első alkalommal érdemelte ki Gönyű. A "Humanitárius település" díj a szervezet eszmeiségét, alapelveit tiszteletben tartó, céljai megvalósításában aktívan részvevő közösségek elismerése.

Győr+ 2021.05.04.

Elismerések tűzoltónapon

Világszerte, így Magyarországon is május 4-e hagyományosan a tűzoltók ünnepe. Ilyenkor elsősorban az elhunyt tűzoltókra, különösen a szolgálatban életüket vesztett kollégákra gondolnak vissza a bajtársaik. Ugyanakkor ünnep is ez a nap, elismerik azok munkáját, akik folyamatosan készen állnak, hogy embertársaikon segítenek.

Földvári Gabriella 2021.04.28.

Győri Gránátalma-díjasok

Rangos elismerést kaptak győri alkotók, munkáikat pedig az Élő Népművészet című online tárlaton láthatjuk, melyet a Hagyományok Háza szervezett.

Győr + 2021.04.06.

Ma még lehet szavazni a győri tanítóra

Idén a Győri Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola egyik tanítója, Szabó Krisztián is bekerült a Pedagógus Oscar döntős jelöltjei közé.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat