Hirdetés
Címke: elismerés
Hirdetés
Nagy Roland 2020.09.21.

Győri cunderkirály: „Felkerült az i-re a pont!”

Iváncsik Mihály, a győri cunderkirály tizenhárom évet húzott le a Magvassy-sportcsarnokban az ETO színeiben. Eközben lett világbajnoki ezüstérmes, kétszeres olimpikon, többszörös bajnok és IHF-kupa-győztes. Amikor kérdeztem tőle, hogy hol beszélgessünk, rögtön ezt a „szentélyt” ajánlotta. A pálya közepén ültünk le, egy pillanatra becsukta a szemét és elkezdett mesélni.

Sándor Szigeti 2020.09.15.

Díjat kapott Cseh Sándor

Oktatói Szolgálati Emlékérmet vehetett át dr. Palkovics László innovációs és technológiai minisztertől.

Éduvizig 2020.09.10.

Elismerés a vízügyi szakembernek

Maller Márton, az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Árvízvédelmi és Folyógazdálkodási Osztályának szakágazati vezetője a vízügyi ágazatban végzett magas színvonalú munkájáért augusztus 20. állami ünnepünk alkalmából Főigazgatói Dicsérő Oklevél elismerésben részesült. Márton a kitüntetést a szeptember 4-i Belügyminisztériumban tartott ünnepségen vehette át.

Sándor Szigeti 2020.09.07.

Felpéci az év Tájházvezetője

Dombi Alajosné, a Felpéci Tájház megálmodója a helyi közösségi összefogás irányítójaként néprajzi és múzeumépítő munkája elismeréseként vehette át az „Év tájházvezetője” díjat.

Földvári Gabriella 2020.08.31.

Mészáros Péter, a népszerű győri fizikatanár

„Bonis Bona – A Nemzet Tehetségeiért” a Kiváló Tehetségfejlesztő-díjat vehette át a napokban Mészáros Péter győri fizikatanár, a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ egyik megálmodója, valamint a Krúdy-középiskola Fizika Napjának ötletgazdája, az Öveges-hagyaték feldolgozója.

Katasztrófavédelem 2020.08.19.

Elismeréseket adott át a belügyminiszter

Állami és miniszteri elismeréseket, kitüntetéseket adott át dr. Pintér Sándor belügyminiszter augusztus 20-a, Államalapító Szent István király ünnepe alkalmából a rendvédelmi szervek kimagasló teljesítményt nyújtó munkatársainak, és a tárcával együttműködő szervek, szervezetek, illetve önkormányzatok vezetőinek, kollégáinak augusztus 18-án a Belügyminisztériumban. A katasztrófavédelem harmincöt munkatársa részesült elismerésben.

Földvári Gabriella 2020.07.13.

Szalma a szárnyaló képzeletben

Szakajtót fon éppen konyhájában Szabó Karolina, amikor meglátogatom. A nyugalmazott óvodavezető, szalmafonó kiváló intézményvezetői, óvodapedagógusi és oktatói munkája, valamint Győrnek hírnevet szerző, magas színvonalú szalmafonó népművészeti tevékenysége elismeréseként a napokban vette át a Szent László-díjat.

Győr+ 2020.06.29.

Elismerések Semmelweis Napon

Semmelweis Ignác 1818. július 1-jén született, 1992 óta ezen a napon ünnepeljük a Magyar Egészségügy Napját. Ebből az alkalomból adták át a városházán a „Győr Város Egészségügyéért” és a „Győr Város Szociálpolitikájáért” díjakat.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat