Hirdetés

Újra piac és gyermeknap Ménfőcsanakon

Fotó: Vig Norbert
Németh Boglárka
2022.05.24. 11:46

Szombaton ismét megtelik élettel a Bezerédj-kastély udvara. Immár ötödik alkalommal „Egy kosár hazai” néven nyitja meg kapuit a piac, ahol kézműves termékekkel, zamatos zöldségekkel és gyümölcsökkel készülnek a városrész gazdái. Ezúttal azonban a legkisebbek sem maradnak programok nélkül, Gyermeknap alkalmából számos programmal készül Dr. Laczkovits-Takács Tímea, önkormányzati képviselő és csapata. A piac és a gyermeknap egy időben lesznek, 9-12 óráig várják az érdeklődőket.

Hirdetés

Dr. Laczkovits-Takács Tímea, a körzet képviselője, a piac és a programok ötletgazdája a Győr+ Médiának elmondta, hogy minden piac alkalom egy kicsit más, hiszen mindig csatlakoznak új árusok, új termékekkel. “A mostani kísérőprogram az első alkalommal megrendezésre kerülő I. Ménfőcsanaki Gyermeknap lesz, a helyszín pedig a kastély zöld parkja lesz. 9:15-től Rudi bohóc érkezik, majd 10 órától egy gyermekkoncerttel is készülünk, de hangszersimogatóra is számíthatnak a résztvevők, valamint a Tudor táblajátékot is ki lehet majd próbálni. Ezen felül lesz arcfestés, lufihajtogatás, csillámtetkó, légvár fagyi, palacsinta, limonádé és fagyi is.”

“Bízom benne, hogy ezzel egy családbarát települést tudunk majd építeni és várom a körzetben élő családok véleményét és programötleteit annak kapcsán is, hogy hogyan lehet még családbarátabbá tenni Ménfőcsanakot” – zárta gondolatait a képviselő. 

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #gyereknap | #Győr+ TV | #híradó | #Ménfőcsanak | #piac |
likeold
a fb oldalunkat