Panír

Steak rókagombás mártással és vargányás krumplipürével

Fotó: Győr+
Győr+
2021.10.29. 17:02

Hogyan kell elkészíteni egy igazán jó steaket? Ezt mutatja meg nekünk a Panír séfje.

Hirdetés

A prémium hús mellé természetesen kiváló minőségű alapanyagok passzolnak, ezért a mártás rókagombából készül, a krumplipürét pedig vargányával tesszük ízletesebbé.

Hozzávalók 2 főre:

  • 2 szelet marha rostélyos
  • 6 db salottahagyma
  • 4 db bébi répa
  • 200 g róka gomba
  • 600 g burgonya
  • 100g vaj
  • 10 g szárított vargánya
  • 0.01 l borjú alaplé
Kapcsolódó témák: #ételek | #főzés | #Panír | #recept | #szabadidő |
likeold
a fb oldalunkat