Megtalálták a Pér mellől eltűnt kislányt!

Győr+ Fotó: Helyszíni fotó
2022.11.14. 09:23

Hatalmas erőket mozgósítottak a Pér mellőli tanyáról november 13-án délután eltűnt hat éves kislány felkutatására, s helyszíni információink szerint az összefogás most eredményt hozott: megtalálták Zorát.

Hirdetés
A rendőrség hivatalosan is megerősítette, hogy megtalálták az eltűnt kislányt:

A 2022. november 13-án 16 óra körül egy péri tanyáról eltűnt kislány felkutatása sikeresen záródott november 14-én a délelőtti órákban. A gyermekre Pér községben lévő repülőtér környezetében találtak rá a keresők a nagy erőkkel végrehajtott összehangolt művelet eredményeként.

A kislány egészséges, azonban a körülményekre tekintettel őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A keresésben résztvevőknek köszönetünket fejezzük ki a kitartó és eredményes munkájukhoz! – olvasható a police.hu-n, ahol fotót is mutattak a kislányról.

Korábban írtuk:

A segítségkérés november 13-án délután érkezett, amely arról szólt, hogy a Kámváskúti dűlőn található tanyáról eltűnt egy hat éves kislány, Zora. A keresése azonnal megkezdődött, amelyet nehezített a sűrű köd és a sötét. Egész éjjel kutatták, sajnos eredménytelenül.

A kutatást hétfőn folytatták, s hivatalosan meg nem erősített, helyszíni információink szerint szerencsére eredményre vezetett: a kislányt a reptér környékén, egy siklóernyős vette észre. Jelenleg az Országos Mentőszolgálat munkatársai vizsgálják, a körülményekhez képest jól van.

A Győr+ Média szerkesztőségébe több telefon is érkezett, amelyek szintén arról szólnak, hogy megtalálták a kislányt.

Jó hír, hogy a megtalálás tényét az édesanya is megerősítette a Facebook oldalán.

A keresésben aktívan részt vevő Eltűnt Prospectív is hírt adott a sikerről.

A Győr+ Média Facebook oldalán a kommentek között Szeder Márió polgárőr is megszólalt, aki az alábbiakat osztotta meg a követőkkel:

Polgárőr vagyok kint voltam többi polgárőr társammal. Civilek hatóságok mondhatni ekkora összefogást és szervezettséget nem láttam még. Hálás köszönet minden aggódónak és kutatónak! Az időjárás nem segitett a keresésben mégis kitartóan küzdve, összefogva kerestük, egységben! Hála Istennek meglett! Respekt mindenkinek!”

A Városrendészet Győr munkatársai közül is sokan a helyszínre siettek, hogy segítsék Zora felkutatását, érhetően ők is megkönnyebbülten számoltak be a jó hírről:

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #112 | #eltűnt személy | #rendőrség |