Hirdetés
Címke: rendőrség
Hirdetés
police.hu 2019.11.17.

Vaddal ütközött egy motoros

Egy ember életét vesztette a vasárnap délelőtti balesetben, amely a 73-as számú főúton, Felsőörs közelében történt.

police.hu 2019.11.16.

Mit nem szeret egy betörő?

Az év ezen időszakában, késő ősszel sokan lezárják télire a víkendházaikat, nyaralóikat, vagy éppen a nagy év végi rohanás előtt elutaznak pihenni egy-egy hosszú hétvégére. Az üresen álló lakások, házak komoly kísértést jelentenek a betörőknek, azonban néhány egyszerű szabály betartásával sokat tehetünk az ingatlanunk védelméért.

MTI 2019.11.16.

Megöltek egy 65 éves nőt Ózdon

Holtan találtak egy 65 éves nőt Ózdon, a rendőrség bűncselekmény gyanúja miatt nyomozást indított - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.

police.hu 2019.11.16.

Tolvajt keres a rendőrség

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

MTI 2019.11.16.

Tragédia a sárvári gyógyfürdőben

Belefulladt egy hároméves kislány a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő hullámmedencéjébe. A még november 10-én történt tragikus esetről pénteken számolt be a nyugat.hu hírportál olvasói levelekre hivatkozva.

Police.hu 2019.11.15.

Jönnek a mínuszok

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság az egyedül élőkre, kiemelten az időskorúakra történő fokozott odafigyelésre kéri a lakosságot.

Pulai Sarolta 2019.11.15.

Rendőrségi ajándék a diákoknak

A Győri Rendőrkapitányság ajándékkal jutalmazta meg azokat a diákokat és felkészítőiket, akik részt vettek a Kábítószer- ellenes napra készített videoklip forgatásán.

MTI 2019.11.15.

A járművek téli felkészültségét vizsgálják

A téli átállással kapcsolatos fokozott ellenőrzést végeznek az autópályákon és a főutakon november 19. és 21. között a hatósági szakemberek - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) pénteken az MTI-vel.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat