Hat éves kislánynak veszett nyoma Pérnél

Győr+ | Illusztráció: Pixabay
2022.11.13. 21:23

Az aggasztó hírt a Kulcsár Kutató - Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány tette közzé hivatalos Facebook odalán, mely szerint egy eltűnt, hat éves kislány megtalálásában kérték a segítségüket. A kislány fotóját a rendőrség közzétette.

Hirdetés
Friss információ:

A police.hu 21:28-kor felhívást intézett a lakossághoz, amely arról szól, hogy a Győri Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az eltűnt kislány ügyében:

A 6 éves kisgyermek Pérről, a Kámvási dűlőben lévő tanyáról november 13-án 16 óra körül távozott el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatása jelenleg is nagy erőkkel folyik.

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható kislány tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Korábban írtuk:

A Kulcsár Kutató – Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány egyelőre annyira közölt, hogy november 13-án a Győri Rendőrkapitányságtól érkezett a hívás, hogy segítsenek egy Töltéstava és Pér vonzáskörzetében eltűnt 6 éves kislány megtalálásában.

Az alapítványtól a helyszínen van 5 fő és 1 kutya, illetve a Győri Speciális Kutató Mentőszolgálat. Velük, és természetesen az egyenruhásokkal együtt összesen körülbelül 200 fő keresi az eltűnt kislányt.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #eltűnt személy | #rendőrség |