Telt házzal dübörög a Ballagási Kiállítás

Fotó: Ficsór Dávid
Ficsór Dávid
2022.09.13. 14:07

Kedden reggel kezdődött és egészen délutánig tart a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ballagási Kiállítása a Széchenyi István Egyetem Apáczai karának sportcsarnokában.

A rendezvény célja, hogy segítséget nyújtson a tanév végén ballagó középiskolásoknak abban, hogy életük nagy eseménye emlékezetes legyen. Emellett jó lehetőség a bemutatkozásra és a kapcsolatteremtésre a ballagásra is szakosodott szolgáltatóknak, akik közel harmincan gyűltek össze és állították ki portékáikat.

Molnár Albert főszervező a Győr+ Médiának elmondta, nagy izgalommal vágtak bele a keddi napba. „Büszkék vagyunk arra, hogy 41 osztály jelezte részvételét a rendezvényen. Csaknem 2300 ballagó diák látogatására számítunk. Túl az első turnusokon elmondhatom, teltházzal üzemel a Ballagási Kiállítás, és nagy öröm, hogy a diákok minőségi szolgáltatásokból válogathatnak a helyszínen– mondta a győri térség elnöke.

Az öltönyöktől kezdve, a virágcsokrokon át, a fotósokig minden megtalálható volt a tornacsarnokban, a diákok pedig nagy érdeklődést mutattak a különböző standok iránt. A legtöbben egyetértettek abban, kiváló ötlet ez a rendezvény, hiszen sok segítséget kaphatnak itt a szakemberektől, ezzel megkönnyítve dolgukat mondjuk a megfelelő ruházat, a legkreatívabb tabló, vagy épp a ballagást kísérő ünnepi program kiválasztásában.

Kapcsolódó témák: #ballagási kiállítás | #Győr | #Győr+ TV | #híradó |