Szabadságpénz nyárra a GYHG-nál

Földvári Gabriella Fotó: Vig Norbert
2024.07.09. 09:33

Félhavi jutalmat kaptak a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. dolgozói – ezt jelentette be a kedd hajnali munkásgyűlésen Nagy Csaba, a GYHG ügyvezetője a sashegyi központban.

Kedd hajnalban munkásgyűlést tartottak a GYHG-nál, ahol az ügyvezető emlékeztetett arra, hogy hasonló juttatás 2007-ben volt utoljára, azóta azonban nagyot fejlődött a cég.

„2022-től folyamatosan emeljük a béreket, javítjuk a munkakörülményeket, a munkakörnyezetet, hiánypótló fejlesztéseket hajtottunk végre” – emelte ki Nagy Csaba. Megköszönte az összetartó közösség áldozatos munkáját, majd bejelentette:

Azt kértem a kollégáktól, hogy mindenki tervezze meg és vegye ki a nyári szabadságát. A pihenéshez pedig anyagilag is hozzájárul a cég, a július 9-i fizetésnapon másfél havi bért kapnak a munkatársak” – hangsúlyozta Nagy Csaba.

Az első félévet lezáró eseményen részt vett dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere is, aki megköszönte a szakemberek és a dolgozók pontos, precíz és szorgalmas munkáját:

„A győrieknek nagyon fontos, hogy a szemétszállítás jól menjen, a szokásos napokon kiürítsék a kukát, ebben a GYHG sokat fejlődött. A hulladékszállítás mellett önök kiveszik a részüket Győr tisztán tartásában is. A cég kiszolgálja Győrt, a környező településeket és konzorciumi társaival együtt régióvezető szerepében 1,6 millió ember hulladékgazdálkodását koordinálja. Külön öröm, hogy az ágazatban sikerült megőrizni Győr vezető szerepét. Gratulálok a GYHG minden dolgozójának, munkájukat félhavi jutalommal köszönjük meg.”

Galéria: Vig Norbert

TV-s szerkesztő: Pulai Sarolta