Kiemelt támogatás

Simon: a fiatalok joggal bíznak bennünk

Fotó: Marcali Gábor
Zombai-Kovács Ákos
2022.02.23. 14:17

A fiatalok joggal bíznak bennünk, hiszen a Fidesz kormány számos, a fiatalokat segítő intézkedést hozott az elmúlt időszakban. Ezt mondta a Győr+ Médiának Simon Róbert Balázs. Az országgyűlési képviselő, aki nyerni szeretne az áprilisi választáson, ezzel pedig, harmadszorra bekerülni a Parlamentbe, kiemelte, a fiatalok jelentik a jövőt, az ország és a város számára is, ezért őket kiemelten kell támogatni.

„Az elmúlt években, amióta a Fidesz kormányoz, sok, a fiatalokat segítő, támogató és nekik kedvező döntés született Magyarországon, ezek közül kiemelném a 25 év alattiak szja-mentességét és a diákhitelekkel kapcsolatos pozitív döntéseket” – mondta a Győr+ Médiának Simon Róbert Balázs.

A fiatalok nem csak az ország, de Győr jövőjét is jelentik, ezért is kell kiemelten segíteni őket, legyen szó az általános és középiskolásokról vagy az egyetemistákról” – tette hozzá az országgyűlési képviselő. „De nem csak őket, hanem a fiatal családosokat is számos intézkedéssel segítettük az elmúlt években, ezeket én is minden alkalommal megszavaztam a Parlamentben” – emelte ki a politikus.

„A kormány szándékaival egyetértésben, Győrben is folyamatosan fejlesztjük az iskolákat, egyetemünk pedig az ország egyik legdinamikusabban fejlődő egyeteme” – hangsúlyozta Simon Róbert Balázs.

Egyetemista vagyok, én is felvettem korábban a diákhitelt, hogy gond nélkül tudjam végezni a tanulmányaimat, ennek kamatait pedig abból a plusz pénzből fizetem, ami a január elsejétől bevezetett személyi jövedelemadó-mentesség révén marad nálam” – hangsúlyozta Kelemen Hunor.

„Szimpatikus, hogy a polgári kormány kiemelten kezeli a fiatalok ügyét, legyen szó még iskolába járókról vagy már gyermeket nevelő családosokról” – fogalmazott a 20 éves egyetemista. „Amennyiben a választók megtisztelnek bizalmukkal, a jövőben is folytatnám az elmúlt időszakban megkezdett munkát, Győrért és a győriekért szeretnék dolgozni, idősekért, fiatalokért és családosokért, közösen a városvezetéssel” – zárta szavait Simon Róbert Balázs, a győri 1-es számú választókörzet országgyűlési képviselője.

Kapcsolódó témák: #Győr | #Győr+ TV | #híradó | #Simon Róbert Balázs |