Életmód

Mutatjuk, mi teszi egyedivé Győr legújabb fitness fellegvárát

Győr+
2021.11.05. 14:00
Hirdetés

A Leier FIT-WELL Club szombati Opening Party-jához közeledve bemutatunk néhány olyan részletet, amelyek mind-mind hozzátesznek az edzőterem különleges atmoszférájához, szolgáltatásaihoz. Lesz szó vízesésről, körpanorámás, (kültéri) ABS Fitness Parkról, high-tech gépekről, és sok minden másról.

Sikeresen zajlott az előzetes regisztráció, mellyel az érdeklődők biztosíthatták a helyüket a november 6-i Opening Party-ra, hiszen az összes hely elkelt. Senki se csüggedjen, aki lecsúszott a regisztrációról, hiszen november 8-tól tárt karokkal várnak minden kezdő és profi sportolót (nyitva tartási időt és egyéb fontos információkat a cikk végén olvashatsz)!

Maximális wellness-érzet

Ahogy mondani szokás, az ördög, vagyis a lényeg a részletekben rejlik. Ez a Leier FIT-WELL Club esetében sincs másként, hiszen a helyszín kialakításakor igyekeztek minden olyan szempontot figyelembe venni, ami a terembe látogatók maximális kényelmét, wellness-érzetét, kikapcsolódását szolgálja.

Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor ruhavásárláskor nemcsak a sziluettet és színt, hanem az anyagminőséget, vagy amikor élelmiszervásárláskor nemcsak az ízt, hanem az alapanyagok kvalitásait is figyelembe vesszük. Így járt el a Club csapata is, hiszen mindenből prémium minőséget szeretne nyújtani vendégeinek, klubtagjainak. Mutatjuk a részleteket!

Egyedi illat

Sokat hozzátesz a helyszín atmoszférájához, hogy a szellőzőrendszerbe beépítettek egy illatosító berendezést, melyhez speciális, egyedi illatot választottak, mely körbelengi az egész termet. Így, az illat, amit kikapcsolódásod során érezni fogsz, sokkal jobban hasonlít egy ötcsillagos wellness szálloda illatához, mint egy hagyományos konditerméhez. Nem is gondolnád, pedig hatalmas jelentősége van az illatoknak a fókuszálásban és a relaxációban!

Pihenősarkok, és egy tágas Lounge

A csapat szintén nagy hangsúlyt fektetett az úgynevezett „chill zone”-ok, pihenő-, megbeszélő sarkok kialakítására. Itt kényelmesen, zavartalanul leülhetsz és beszélgethetsz az edzővel, a dietetikussal, ismerőseiddel, barátaiddal.

Ezek tehát a Fit-Well Lounge-on kívül is rendelkezésre állnak, de ha pihenés, beszélgetés közben inkább harapnál is egy falatot, vagy innál egy jó shake-et, kávét vagy gyümölcslevet, akkor a tágas Lounge-ban ezt is megteheted. A bisztró vendéglátó kollégája az asztalnál kiszolgál, Neked csak annyi a dolgod, hogy válassz a fitt, vegán, és mentes kínálatból, különleges édességekből, pohárdesszertekből, granolákból, egészséges harapnivalókból.

A rohanósabb napokon az automaták kínálata is elegendő lehet: Grapos vitaminos italokat, kávét és shake-et is beszerezhetsz, mindezt villámgyorsan, klubkártyás automata rendszerrel.

Extra nagy szekrények

Ismerős az érzés, hogy elmész egy konditerembe, és úgy kell begyömöszölnöd a ruháidat, táskádat, cipődet az öltözőszekrénybe? Többek között arra is figyelt a Club csapata, hogy extra nagyméretű szekrényeket szereljenek be az öltözőkbe, kettő vállfával, széles akasztós hellyel, külön cipőtárolóval, így mindennek kényelmesen jut hely.

Szauna, vízesés, természet

Ám nemcsak a praktikus részletekre helyezték a fókuszt, a kiváló wellness-érzetet is több mindennel megspékelték. Egyrészt, rendszeresen lesznek szauna szeánszok, melyeken csak klubtagok vehetnek részt. Másrészt, a földszinttől a tetőteraszig vezető nyitott lépcsőházat középen egy vízeséssel dobták fel. A vízcsobogás garantáltan ellazít egy hosszú nap előtt vagy után!

Körpanorámás ABS 360 m2-en

A belső térben, ahogy korábbi cikkünkben is írtuk, rengeteg növény kapott helyet, hogy minél természet közelibb érzése legyen a sportolóknak.

Azt viszont most áruljuk el először, hogy egy 360 m2-es ABS Fitness Parkban is minden testrészünket megmozgathatjuk. (Ez a méret akkora, mint a Barátság Parkban található ABS Fitness Park!) Mindezt zöldtető veszi körbe, a maradék teljes tető zöld fűvel van borítva. Többek között élvezhetjük a városra nyíló körpanorámát, és a napvitorlákat, melyek megvédenek a tűző naptól.

A gépparkról dióhéjban

A TechnoGym az egyik legelismertebb edzőtermi gép márka, s az ő kínálatukból is a legkorszerűbbeket választották. A kardió paletta teljes egészét lefedik – több mint 100 géppel –, sőt motor nélküli futópad is helyet kapott az 1000 m2-es edzőteremben. Ez azért is extra, mert egyszerre fejleszti az erőt, a sebességet, és az állóképességet, ezáltal a test összes energiarendszere edzhető vele.

Bármilyen terepviszonyokat leszimulál

A TechnoGym fejlesztéseinek köszönhetően applikációval kapcsolódhatunk bármelyik géphez, melyekkel így kommunikálni is képesek vagyunk (okos órával is). Nyomon követhetjük teljesítményünket még akkor is, amikor nem a teremben, hanem szabadtéren edzünk. Például egy erdei futást követően elküldhetjük adatainkat a futópadnak, s a gép képes leszimulálni ugyanazokat a terepviszonyokat.

A márka saját applikációja mellett egyéb alkalmazásokat is elérünk az érintőképernyős gépeken, edzés közben nézhetünk például Netflixet, HBO GO-t, YouTube-videókat, és más populáris alkalmazásokat. Sőt, a kardió gépekkel, futás vagy biciklizés során „el is utazhatunk” valamelyik európai nagyvárosba, hiszen képes úgy leszimulálni a választott város utcáit, mintha ott lennénk.

Fitnesz célok elérése – időhatékonyan

Szintén a TechnoGym találmánya az úgynevezett Biocircuit™ edzésmódszer, melyet a Leier FIT-WELL Clubban is bátran használhatunk. Ez egy különleges, automata köredzés, melyet edző nélkül, saját állóképességre szabottan végezhetünk. Egy irányított program segítségével megyünk végig a 22 perces kardió köredzésen, vagy a 30 perces erősítésen, melyek gyorsak, hatékonyak, egyénre szabottak, és képtelenek vagyunk velük hibázni.

Nyitva tartás:

Hétfő-péntek: 6:00-22:00,

Szombat: 7:00-21:00.

9024 Győr, Szauter Ferenc utca 9.

Nézz körül honlapjukon, Facebook-, és Instagram-oldalukon!

(x)

Kapcsolódó témák: #egészség | #életmód |