Hirdetés

Új, exkluzív edzőterem debütál Győrben, november 6-án

Győr+
2021.10.29. 16:00
Hirdetés

A testi-lelki kikapcsolódás legújabb fellegvára nyílik meg jövő szombaton, a Szauter Ferenc utcában. Ha nem szeretnél lemaradni a Leier FIT-WELL Club grandiózus Opening Party-járól, regisztrálj még ma!

Hirdetés

Szuper ajánlatokkal és nyereményjátékkal is készül Grand Opening eseményére a Leier FIT-WELL Club, ahová november 6-án, szombaton, nyitva tartási időben – reggel 7 és este 9 óra között – várják a mozogni, feltöltődni vágyókat. A Club exkluzivitása már az első naptól végigkíséri az edzőteremre jellemző atmoszférát, hiszen a nyílt napra fél óránként 20 fő tud beregisztrálni. Éppen ezért, ne késlekedjünk a jelentkezéssel!

Éves bérletet nyerhetünk

– Ezen a napon kéthavi bérletet kapnak az egyhavi bérletet vásárlók, vagyis az év hátralévő részében féláron edzhetnek nálunk. Azok között pedig, akik beregisztrálnak és ellátogatnak nyitó eseményünkre, három darab éves bérletet sorsolunk ki: egy Basic, egy Bronz és egy Silver bérletet – ismertette Tálos Gergő szakmai vezető, aki a gépek kiválasztásának szempontjairól is mesélt a Győr+-nak.

Hirdetés
Csombor Bence

Nagy szeretettel várják a kezdőket is

– Mind a gépek, mind pedig az edzések összeállításakor kiemelten fontos volt, hogy ne csak a profik számára legyen vonzó a szolgáltatáspalettánk, hanem a kezdőknek is megfelelő helyszínt biztosítsunk arra, hogy fesztelenül és vidáman vágjanak bele az aktív életmódba. Profi gépparkot biztosítunk a hobbisportolóknak, hogy kiváló környezetben, egy közösség tagjaként sajátítsák el a mozgás szeretetét. Mindehhez a folyamatos edzői jelenlét is hozzátesz – hangsúlyozta Tálos Gergő.

Fizikai és szellemi megújulás

A Leier cégcsoport a Leier FIT-WELL Clubbal egy teljesen új üzletágat vezetett be, és nem titkolt céljuk, hogy egy olyan különleges helyet teremtsenek a megyeszékhelyen, ahová fizikai és szellemi megújulásért járnak azok az emberek, akik minőségi testedzésre vágynak. A helyszín, ahol mindezt átélhetjük, magáért beszél: tágas, modern, letisztult, természetes fényben és növényekben gazdag tér. Mindemellett a kedves, segítőkész személyzet hozzáállása, valamint a szauna részleg is tökéletes kikapcsolódást eredményez.

– A nyílt napon az érdeklődők megkóstolhatják különleges automatáink kínálatát: Grapos vitaminos italokat, kávét és shake-et is. Emellett a Fit-Well Lounge nevű részlegen szintén ki lehet majd próbálni ételeket, italokat, melyek között fitt, vegán, és mentes kínálat is megtalálható. Sőt, különböző szolgáltatók kitelepülése is gazdagítja az opening eseményt – hívta fel figyelmünket a szakmai vezető.

Több mint 100 gép – 1000 m2-en

A várva várt nyitás a hipermodern géppark miatt is izgalmasnak ígérkezik. A TechnoGym az egyik legelismertebb edzőtermi gép márka, s az ő kínálatukból is a legmodernebbeket szerezték be. A kardió paletta teljes egészét lefedik – több mint 100 géppel –, sőt motor nélküli futópad is helyet kapott az 1000 m2-es edzőteremben, ahol a funkcionális részlegen is minden adott egy alapos edzéshez.

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 6:00-22:00,
Szombat: 7:00-21:00.
9024 Győr, Szauter Ferenc utca 9.
Nézz körül honlapjukon, Facebook-, és Instagram-oldalukon!

(x)

TV-s szerkesztő: Kárpát Zsolt

Fotó: MekliZ Fotó

Kapcsolódó témák: #egészség | #életmód |
likeold
a fb oldalunkat