Még ma is fröccsözhetünk!

HAK Fotó: Ács Tamás
2023.07.23. 10:22

A 18. Rotary Fröccsnapok utolsó napjához érkeztünk. Ám még vasárnap este 23 óráig mindenkit várnak egy frissitő italra és remek koncertekre. Irány a Dunakapu tér!

Nagyszerű napokon vagyunk eddig túl, s még az időjárás is megemberelte magát. A péntek délutáni, kora esti esőzés a múlté, így Nagy Feró és a Beatrice koncertjére már nem kellett sem esőkabátok, sem esernyők.

Szombaton a fröccs mellett pezsgett az egész tér, hiszen a Színpadra fel! tehetségkutató 11 döntőse lépett színpadra és mutatta meg, miért is gondolta úgy a zsűri, hogy ők a legjobbak. A esti Crazy Little Queen után dr. Dézsi Csaba András polgármester hirdette ki az eredményt: a győztes a Honey Jeans zenekar lett, akik a „Győr város zenei felfedezettje” elismerő cím mellé egy profi videóklip forgatási lehetőséget is kaptak a várostól, illetve a Rotary Club jóvoltából 200 ezer forintot is. A második helyezett Várakozni Tilos zenekar 150 ezer forintot, a harmadiknak befutó Flopp zenekar pedig 100 ezer forintot fordíthat a banda javára, szintén a Rotary Club felajánlásának köszönhetően.

Fotó: O. Jakócs Péter

Vasárnap is folytatódnak a programok a Dunakapu téren, a faházak finom fröccsökkel és friss zsíroskenyérrel várják az érkezőket. Fogyasszanak bátran, hiszen a cél nemes: a Rotary Club már hagyományosan a Kazinczy Ferenc nevét viselő Szépkiejtési Versenyt, és más, karitatív jellegű törekvéseket is támogat a bevételből.

Koncertekből sem lesz hiány, 17 órakor ugyanis az Ataru Taiko ütősegyüttes lép színpadra, 18.30-kor a Zártosztály ad egy fergeteges bulit, a három napos rendezvény záró nagykoncertjét pedig 20.30-tól a Besh o droM együttes szolgáltatja.

Galéria: O. Jakócs Péter