Hirdetés
Pengével támadtak rá a biztonsági őrre

Kossuth utcai verekedés: itt vannak a részletek

Fotó: olvasónk
Győr+
2020.11.22. 15:24

Több rendőr- és mentőautót riasztottak tegnap este a Kossuth utcába. A rendőrségtől megérkezett a hivatalos tájékoztatás.

Hirdetés

Egy olvasónk számolt be arról, hogy szombaton este nyolc óra után több rendőrautó és több mentőautó is a Kossuth utcába érkezett, ahol verekedés tört ki, és személyi sérülés is történt.

Olvasónk az üzenet mellé fényképet is küldött, amelyen az volt látható, hogy rendőrautók és villogó mentőautók állnak az utcában, a mentősök pedig éppen megkezdték az egyik sérült ellátását.

Hirdetés

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete már tegnap este megerősítette a verekedés tényét, nem sokkal ezelőtt pedig hivatalos közleményt is kiadtak az ügyről.

Ebben az áll, hogy egy nő és barátja gépkocsival érkeztek meg Kossuth utcai otthonuk elé, amikor a ház kapujában álló két férfi azt követelte tőlük, hogy vigyék vissza őket a belvárosba. Miután a járművet vezető sértett ezt megtagadta, egy ereszcsatorna-darabbal megrongálták az autót, és hangosan szidalmazták az abban ülőket.

A bejelentő hölgy kiszállt a járműből, és elszaladt segítséget kérni a közelben található egyik biztonsági cég alkalmazottjától.

Fotó: police.hu

A két garázda férfi követte őt, és az időközben utcára kilépő biztonsági őrrel is dulakodni kezdtek.

Az őrt ököllel megütötték, majd egy pengével megvágták a fejét.

A támadásnak a kiérkező rendőrök vetettek véget, elfogták a két feltételezett elkövetőt – a 25 éves helybéli L. Lászlót és társát, a 37 éves csornai K. Tibort –, majd egészségügyi ellátásukat követően a rendőrkapitányságra előállították őket.

Mivel L. László esetében felmerült, hogy kábítószer hatása alatt állhat, vele szemben drogtesztet alkalmaztak a járőrök, ami pozitív értéket mutatott.

A Győri Rendőrkapitányságon a nyomozók mindkét férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. L. Lászlóval szemben kábítószer birtoklásának vétsége miatt is indult eljárás.

Forrás: police.hu

Korábban írtuk:

Kapcsolódó témák: #bűncselekmény | #Győr | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat