Hirdetés
Tag: bűncselekmény
Hirdetés
MTI 2021.06.14.

Határrendészeti összesítő

A rendőrök egy embercsempésszel és tizenkét migránssal szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Győr-Moson-Sopron megyében.

Győr+ 2021.06.02.

Letartóztatásban marad az egykori Megasztár énekes

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb 2021. szeptember 6. napjáig meghosszabbította annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint több, mint szármillió forint összegű kárt okozó csalást és sikkasztást követett el.

MTI 2021.05.28.

Fogva tartotta élettársát egy férfi Tatabányán

A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai fogtak el egy férfit, aki a gyanú szerint bántalmazta, fenyegette és fogva tartotta az élettársát Tatabányán - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

Győr+ 2021.05.25.

Csaknem 800 ember dolgozott az illegális hálózatban

Magyarország egyik legnagyobb székhelyszolgáltatójának vezetője felügyelte a számlagyáras bűnszervezetet, amit a napokban számolt fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A több mint 800 milliós áfacsalás gyanúsítottjai közül öten már letartóztatásban vannak. A cégháló feltérképezésében ezúttal is nagy szerepe volt az online számlaadatok elemzésének, a NAV ugyanis már minden belföldi számlára rálát.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat