Sok súlyos és halálos baleset történt, lépett a rendőrség

Koncentrált ellenőrzés a 81-es főút győri szakaszán

Fotók: police.hu
police.hu
2020.07.17. 11:54

Az akciót a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei a főút győri szakaszára összpontosították.

Hirdetés

Az elmúlt napokban halálos és súlyos balesetek is történtek a 81-es számú főút Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán, ezért a rendőrök 2020. július 16-án délelőtt koncentrált ellenőrzést végeztek az itt közlekedő járművezetők körében.

A demonstratív rendőri jelenlét a közlekedési szabályok betartására, a közlekedők jogkövető magatartására irányult, a további közlekedési balesetek megelőzésének érdekében.

A baleset-megelőzési célú akcióban a rendőrök a gyorshajtó, a passzív biztonsági eszközök – kiemelten a biztonsági öv – használatát elmulasztó, valamint a vezetés közben mobiltelefonáló járművezetők kiszűrésére koncentráltak.

Az ellenőrzés ideje alatt több járművet ellenőriztek, ennek során közlekedési szabályszegések miatt hat esetben helyszíni bírságot, nyolcszor közigazgatási bírságot szabtak ki, míg három sofőrrel szemben szabálysértési feljelentést tettek.

A fokozott rendőri ellenőrzés kiterjedt az egy nyomon haladó járművekre is, azaz a kerékpárosok, valamint a motorkerékpárosok ellenőrzésére.

Korábban írtuk:

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #baleset megelőzés | #Győr | #rendőrség |