Hirdetés
Megszűnt az útzár

Halálos baleset az M1-esen

Police.hu
2020.07.15. 14:58

Két gépkocsi ütközött az autópálya Budapest felé vezető oldalán. A balesetben egy ember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Hirdetés

17.30: A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, újra akadály nélkül haladhat a forgalom. Kérjük vezessenek óvatosan!

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt július 15-én 14 óra 20 perckor az M1-es autópálya 125. kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon.  

Hirdetés

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két gépkocsi – eddig tisztázatlan körülmények között – összeütközött. A baleset következtében az egyik jármű sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Fotó: police.hu

A rendőrség az érintett útszakaszt a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta. Budapest felé a 128-as km-nél leterelik a járműveket a pályáról az 1-es főút irányába. Hegyeshalom irányába csak a külső sáv járható. A baleset miatt torlódás alakult ki az M85-ös autóúton és a 85-ös főúton is, valamint Győr belterületén, és a kapcsolódó utakon is torlódásokra kell készülni.

Kapcsolódó témák: #baleset |
likeold
a fb oldalunkat