Kezdik megszeretni a győriek a Radó Matinét!

Zombai-Kovács Ákos Fotó: Kelemen István
2023.08.05. 19:50

Három belvárosi vendéglátóipari egység a közelmúltban gondolt egy nagyot, összefogtak és hétvégi, szabadtéri rendezvénysorozatba kezdtek a Radó-szigeten. A Radó Matiné hétről-hétre egyre népszerűbb, ezért a jövőben tovább is fejlesztenék a kezdeményezést.

A Limával és a Souper Pastával közösen gondoltuk úgy, hogy megvalósítunk egy hop-up jellegű vendéglátást Győr ikonikus helyén, a Radó-szigeten, aminek egészen sajátos hangulata van, ezt szeretnénk megismertetni minél több emberrel” – mondta Vida Zoltán, a Szomszéd egyik tulajdonosa.

Minőségi ételeket, finom és kreatív italokat kínálunk hétvégénként, ezeket a kihelyezett asztaloknál, de akár egy pokrócra heveredve is el lehet fogyasztani” – tette hozzá az egyik ötletgazda.

“Köszönet Győr város vezetésének, hogy felkarolta és támogatja ötletünket, amit a jövőben szeretnénk tovább is fejleszteni, élő zenével bővítenénk a Radó Matiné kínálatát” – fogalmazott Vida Zoltán, aki szerint a Radó most olyan közegben éledhet újjá, amit a győriek korábban nem tapasztalhattak meg.