Címke: vendéglátás
Hirdetés
Győr+ 2025.12.13.

Együttműködik a Széchenyi István Egyetem és a BKSZC Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum

Új tanulmányi és szakmai lehetőségeket nyit meg a diákok számára az a megállapodás, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem, a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum és a Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum képviselői láttak el kézjegyükkel nemrégiben. A partnerség a pályaorientációtól az okleveles technikusképzésig számos területre kiterjed.

Hajba Ferenc 2025.09.21.

Velin Csaba: A vízi turizmusban nagy lehetőségek rejlenek

„Azt tapasztalom, és ez nyilván nem csak győri jelenség, hogy vakok vagyunk a helyi adottságainkra. Természetesnek fogadjuk el azt, amire egy ide érkező hazai vagy külföldi turista rácsodálkozik” – állítja Velin Csaba agrárközgazdász, aki két vállalkozást is vezet Győrben: a John Bull Pubot, és édesanyja szakmai közreműködésével a Herendi Porcelánmanufaktúra győri üzletét.

Szigeti Sándor 2025.08.30.

Újra megnyitott Győr legendás cukrászdája

Messze földön híres sütemények, legendás vendégek, és egy család, amelynek neve összeforrt a minőségi magyar cukrászattal. A Bergmann-család tagjaival idézzük fel a híres győri cukrászda történetét, és bepillantunk a jövőjébe is.

Győr+ 2025.07.30.

Győr, a külföldi turisták egyik nagy kedvence

Az esztendő felénél járunk, de már most átlépte a tízmilliót a Magyarországra látogató turisták száma. A leglátogatottabb vidéki célvárosok között szerepel Győr is.

Győr+ 2025.01.09.

Még kedvezőbb lett a borravaló adózása

Adózási szempontból a borravaló adómentes bevétel, de csak bizonyos feltételekkel. Január 1-jétől azonban még kedvezőbbek lettek a borravaló adózási szabályai.

Szigeti Sándor 2024.12.08.

Szilveszter kijárási tilalom idején

Az idei Győri Könyvszalonra jelent meg Torma Attila „Régi győri szállodák, vendéglők, kávéházak…” című, hiánypótló könyvének második kötete, amely az 1945-től a rendszerváltásig tartó időszakot dolgozza fel. A szerzővel beszélgettünk.

Hirdetés