Hirdetés

Három méteres fotókkal készül az expóra Nagy Ferenc

Fotó: Nagy Ferenc
Ficsór Dávid
2021.09.08. 17:46

Hétvégén rendezik az I. Győri Zöld Expo-t. A nagyszabású program keretében Nagy Ferenc egy kiállítást rendez.

Hirdetés

Nagy Ferenc a Győr+ Televízió szerkesztő-műsorvezetője, aki magánemberként örömmel hódol a fotózás művészetének. A hétvégi rendezvényre legérdekesebb természetfotóit viszi el, ráadásul 3 méteres nagyításban.

„Erre a kiállításra a környezetvédelmi bizottság elnöke, Szálasy László és az Expo főszervezője, Hargitai István kértek fel. Azzal a céllal, hogy néhány látványos elemmel színesítsük ezt a rendezvényt. Ennek keretében hatalmas, három méteres nagyításokon elevenednek meg különböző növények, állatok. Inkább érzelmi jellegű alkotásokról van szó, nem feltétlenül a szakma dominál, ez a látványról szól” – mondta a Győr Plusznak Nagy Ferenc, aki idén átvehette az önkormányzat Kitaibel Pál díjat, a város környezetvédelmi emlékérmét.

„Valóban szívügyem a környezetvédelem itt Győrben. Már lassan tíz éve, hogy különböző természetvédelmi műsorokat készítek, többek között a felelős állattartásról és növényvédelemről. Ezeket országszerte már huszonkét tévétársaság veszi át a Győr Plusztól” – emelte ki kollégánk.

Hétvégén több szempontból is érdemes lesz tehát kilátogatni az Olimpiai Sportparkba. Egyik nyomós érvünk a rendezvény mellett, Nagy Ferenc kiállítása.

Kapcsolódó témák: #fotókiállítás | #Fotózás | #Győr+ TV |
Hirdetés