Összehangolt akció

Győrben csaptak le a pedofil férfira: videón az elfogás!

Fotó: Nemzeti Nyomozó Iroda
Győr+
2021.04.10. 11:16

A gyanúsított az előre megbeszélt pénzösszeggel érkezett a győri helyszínre. Egy 42 éves gyömörei férfit hasonló jellegű szexuális cselekményért már korábban elítélte a bíróság.

Hirdetés

Tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményért való ellenszolgáltatás nyújtásával elkövetett gyermekprostitúció kihasználása miatt folytat büntetőeljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Győri Osztálya egy 42 éves gyömörei lakos ellen.

2021 februárjában információt kaptak a nyomozók, hogy az egyik internetes társkeresőn egy férfi lehetőséget keresett arra, hogy gyermekkorú fiúval szexuális kapcsolatot létesítsen ellenszolgáltatásért.

A felderítő munka során a nyomozók feltérképezték a gyanúsított valós szándékát az internetes csevegő applikáción keresztül, mely során megállapítást nyert, hogy a férfinek szándékában áll pénzt adni azért, hogy egy gyermekkorút szállítsanak neki Győrbe, akivel szexuális kapcsolatot létesíthet.

A nyomozócsoport megszervezte a találkozót, mely során a gyanúsított az előre megbeszélt pénzösszeggel érkezett a győri helyszínre, ahol a műveleti egység elfogta. Elfogását követően a férfi beismerő vallomást tett, és az is kiderült, hogy hasonló jellegű szexuális cselekményért már korábban elítélte a bíróság.

A KR NNI rendőrei a gyanúsítottat őrizetbe vették, majd a Győri Járásbíróság letartóztatását rendelte el. 

A férfi elfogásáról videót tett közzé a rendőrség:

Forrás: police.hu

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #bűncselekmény | #Győr | #rendőrség |