Hirdetés
Premier a teátrumban

Ez nem bohóckodás, ez maga a színház

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2022.04.22. 08:32

Újabb nagyszerű premierrel készül a győri színház. Az április 23-án debütáló "Sulibérlet" darabot kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlja a teátrum, 5-től egészen 105 éves korig.

Hirdetés

Ki így, ki úgy viszonyul a bohócokhoz: van, aki szereti a piros orrú mókamestereket, és van, aki kimondottan ódzkodik tőlük. Nos, a Győri Nemzeti Színház legújabb darabjában szereplő bohócoktól igazán nem kell félni, egyszerűen csak el kell menni az előadásra és egy jót szórakozni.

A Bohóckaland szereplői a bennünk lakó bohócot választják iránytűnek, mikor elindulnak a keresésre. Utazásuk a közös hangzás tiszta öröme felé tart, melyben a zene az egyetlen gyógyír a derű megtapasztalásához. Az együtt zenélés igazi örömjátékká válik, melyen keresztül elérik a boldogság forrását.

Hirdetés

A Kisfaludy Teremben április 23-án debütáló produkció maga a zsongás, a hang-kavalkád, egy igazi koncert-játék igazi bohócokkal, kicsiknek és nagyoknak.

A Dávid Attila Péter rendezte darabban a főbb szerepekben láthatjuk Bródy Norbertet, Csapó Borbálát, Fehér Ákost, Jáger Andrást, Karácsony Gergelyt, Klinga Pétert, Mihályi Orsolyát, továbbá Molnár Zsoltot, Molnár Saroltát, Molnár Ágnest és Sík Fridát.

Marcali Gábor fotóin keresztül egy kis ízelítőt is kaphatnak az előadásból. Ne hagyják ki!

Galéria: Marcali Gábor

TV-s szerkesztő: Farkas Mónika

likeold
a fb oldalunkat