Hirdetés
Címke: Győri Nemzeti Színház
Hirdetés
Farkas Mónika 2021.01.23.

Apa, anya, pia – szenvedélybeteg a családban

Családi szennyest teregetett, és milyen jól tette az ismert színész, Járai Máté. A nagy nyilvánosság előtt beszélt Friderikusz Sándor Életünk története című műsorában többek között gyermekkoráról, alkoholbeteg szüleiről. Édesapja, édesanyja már megszabadultak függőségüktől, de szervezetüket igencsak megviselte az évtizedekig tartó romboló szenvedély. Máté a szüleiről mint saját gyermekeiről gondoskodik most.

Farkas Mónika 2021.01.14.

Kék, kék, kék: forog a film!

Tévéfilm készül Egressy Zoltán Kék, kék, kék című tragikomédiájából a Győri Nemzeti Színház művészeivel. A forgatás december utolsó napjaiban indult az Olimpiai Sportpark tornacsarnokában, ami jelenleg profi filmstúdióként is kiválóan funkcionál egy hatalmas cirkuszi sátorral a közepén.

Farkas Mónika 2020.12.23.

A Liliomfi premierje is átkerül az online térbe

A jelenlegi járványügyi korlátozások mentén január 11-ig biztosan nem fogadhatnak közönséget, az intézményben belül azonban tovább folytatódhattak a próbák, sőt, zárt ajtók mögött megtartották a Jövőre veletek ugyanitt! évad két bemutatóját is.

Kárpát Zsolt 2020.12.16.

Köszönet a közönségnek és a támogatóknak

Hatalmas óriás plakáttal köszönte meg a Győri Nemzeti Színház és a Győri Balett közönségének és a támogatóinak, hogy a koronavírusos időszakban is kiállnak a művészek mellett.

Farkas Mónika 2020.12.11.

Indulnak az online színházi előadások

Szombattól indítja útjára online előadásait a Győri Nemzeti Színház. A járványügyi korlátozások miatt a teátrum közönséget nem fogadhat január 11-ig, a kulturális intézményben azonban továbbra is gőzerővel folynak a próbák.

Farkas Mónika 2020.11.16.

Igazi családi szórakozást ígér a Sulibérlet első bemutatója

A jelenlegi járványügyi időszakban a közönség csak az online térben az élő közvetítéseknek köszönhetően láthatja majd a bérletes előadásokat. Ennek megfelelően a Vill-Korr Sulibérlet idei első bemutatója, Szilágyi Andor meséje is a virtuális térbe költözik.

Némedi-Tóth Zsófia 2020.11.11.

Ismét bezárta kapuit a Győri Nemzeti Színház

Az alábbiakban a Győri Nemzeti Színház sajtóközleményét olvashatják, miszerint újra becsukta kapuit a teátrum, a hétfőn meghozott szigorítások miatt.

Farkas Mónika 2020.11.07.

Minden jó, ha vége jó!

Hosszú hetek kihagyása után a Győri Nemzeti Színház társulata újult erővel és egészségesen kezdte meg a munkát.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat