Hirdetés
Széchenyi István Egyetem

Engedmények a győri egyetemen

Fotó: MekliZ Fotóstúdió
Győr+
2020.05.05. 17:33

A Magyar Kormány által kiadott a védelmi intézkedésekről szóló rendeletek alapján a Széchenyi István Egyetemnek is lehetősége van a hallgatók egyetemi épületekbe való beengedésére, de az egyetemi kollégiumok zárva tartása és a vírushelyzetből adódó utazási nehézségek miatt erre csak korlátozott keretek között nyílik mód.

Hirdetés

“Május 6-tól az alábbi tevékenységek elvégzése érdekében engedélyezett a hallgatók egyetemi épületekbe való beengedése a megfelelő és aktuálisan hatályban lévő járványügyi előírások (pl. maszk, távolságtartás) betartása mellett:

  1. A tantárgyakhoz nem kapcsolódó projektmunkák (pl. hallgatói szervezetek, ipari együttműködések stb.).
  2. Szakdolgozattal és diplomamunkával kapcsolatos labortevékenység, a laborvezetővel előre egyeztetett feltételek mellett.
  3. Labor-jellegű tárgyak pótlása. Azon tantárgyak esetében, ahol a tanszék a veszélyhelyzet kihirdetésekor jelezte, hogy a tantárgyat távoktatási formában nem lehet elsajátítani, pótlására lehetőség nyílik. A laborgyakorlatok megszervezésének feltételei:
  • Laborgyakorlatokat csak hétköznap 10-16 óra között lehet szervezni.
  • Egy tantárgyból pótlandó méréseket úgy kell megszervezni, hogy a hallgató azokat lehetőség szerint egy napon teljesíteni tudja.
  • Minden hallgató számára legalább két napot kell megjelölni lehetőségként a laborgyakorlatok elvégzésére.
  • A laborgyakorlatok pótlásával kapcsolatos feltételeket, időpontokat a tantárgy Moodle lapján május 11-ig közzé kell tenni.

A vizsgáztatás rendjét jelen körlevél nem módosítja, a tárgyakból kiadott vizsgáztatási feltételek (7/2020. számú rektori-kancellári körlevél) továbbra is érvényben vannak.

Hirdetés

Záró rendelkezések

A járványügyi helyzet változása esetén az Egyetem további körlevélben ad tájékoztatást. Kérjük, hogy az egyetemi kommunikációs felületeket kísérjék figyelemmel. Jelen körlevél a kihirdetésének napját követő napon lép hatályba és visszavonásig érvényes” – olvasható a közlemény a Széchenyi István Egyetem hivatalos honlapján. Kérjük minden részletért kattintsanak IDE!

likeold
a fb oldalunkat