Hirdetés
Tag: Oktatás
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2021.05.07.

Hétfőn újra mehetnek suliba a diákok

Jövő héten hétfőn hosszú hónapok után valamennyi évfolyamon megkezdődik a jelenléti oktatás a közép és általános iskolákban. Azok a diákok, akik egészségi okok miatt veszélyeztetettek és emiatt tartanak a koronavírustól, akkor kérhetik a mentességet, monda el a Győr Plusz Médiának Horváth Péter.

J. Kovács Andrea 2021.05.05.

Fél év ajándék, fél év lemaradás

Hétfőn újra megtelnek a középiskolák padjai, véget ér a fél éve tartó digitális oktatás. Bár az idei tanévből már csak öt hét van hátra, tanárok és diákok egyaránt nehéz napok elé néznek. Kiderül, mennyit sikerült online módban elsajátíttatni és elsajátítani a tananyagból. De hogyan élték át ezeket a hónapokat a diákok? Erről kérdeztünk három kilencedikes gimnazistát.

MTI 2021.05.05.

Történelemből vizsgáznak a diákok

Ma a történelem írásbelikkel folytatódnak az érettségi vizsgák, amelyeket az első két napon alkalmazott szigorú járványügyi intézkedések betartása mellett rendeznek országszerte.

Győr+ 2021.05.03.

Elkezdődött az érettségi

Hétfőn reggel a magyar nyelv és irodalom, valamint a magyar mint idegen nyelv tárgyak írásbeli vizsgáival elkezdődött a 2020/2021-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

Németh Boglárka 2021.05.01.

„Születésnapra” kész a Fekete-iskola felújítása

Jó ütemben zajlik az adyvárosi Fekete István Általános Iskola felújítása. Erről Kara Ákos országgyűlési képviselő számolt be a Győr Plusznak. A politikus kiemelte, közel 960 millió forint, állami forrásból újul meg, kívül-belül az intézmény.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat