Hirdetés
A férfi táskáját akarták megszerezni

Elfogták a pályaudvari rablókat

Illusztráció: police.hu
Police.hu
2020.06.23. 07:02

Hárman támadtak rá a vasúti gyalogos aluljáróban egy férfire vasárnap éjjel.

Hirdetés

Bejelentés érkezett a rendőrségre vasárnap nem sokkal éjfél előtt, miszerint Győrben, a MÁV pályaudvar aluljárójában kiraboltak egy férfit.

A helyszínre érkező rendőrök a vasúti szolgálattevőtől megtudták, hogy egy vérző fejű sérült kért segítséget tőle, akit két ittas férfi és egy nő azért bántalmazott, hogy megszerezzék táskáját. A sértettet időközben a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Hirdetés

A beszerzett információk és személyleírás alapján a járőrök a pályaudvar közelében rövid időn belül megtalálták, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves szamosangyalosi férfit és 19 éves szamosangyalosi nőt, valamint társukat egy 23 éves almásfüzitői férfit.

A sértett a rendőrségen egyértelműen azonosította támadóit és elmondta, hogy azért kezdték el ütlegelni, mert felszólításukra nem adta nekik oda a táskáját. Miután a földre került ott is ütötték és rúgták, majd a táskát magukhoz véve magára hagyták. Ekkor tudott csak segítséget kérni.

Az ittas elkövetőket a rendőrök őrizetbe vették, és 2020. június 22-én a kora délutáni órákban a nyomozók csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit és a nőt. A rablók tagadták tettüket, azonban az eléjük tárt biztonsági felvételeket látva beismerő vallomást tettek.

Kapcsolódó témák: #bűncselekmény | #Győr | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat