Hirdetés
A Győri Segélyalapba folyamatosan érkeznek a felajánlások

Városvezetők vitték házhoz a szeretetcsomagot

Fotók: Marcali Gábor
Győr+
2020.05.08. 14:52

Ezúttal nehéz helyzetbe került családoknak nyújtott segítséget az önkormányzat, a Győri Segélyalapból élelmiszercsomagokat állítottak össze a rászorulóknak. A csomagokat Szeles Szabolcs, Radnóti Ákos és Dr. Fekete Dávid önkormányzati képviselők adták át választókerületükben élő családok számára.

Hirdetés

A Győri Segélyalapot Dr. Dézsi Csaba András polgármester hívta életre azzal a céllal, hogy a koronavírus elleni küzdelmet és a járvány miatt nehéz helyzetbe került győrieket támogassa.

A kezdeményezéshez szép számban csatlakoztak magánszemélyek, sportegyesületek, a gazdasági élet szereplői és városvezetők, de művészek és civil szervezetek is a jó ügy mellé álltak.

Hirdetés

Szeles Szabolcs alpolgármester úgy fogalmazott, „A felajánlásoknak köszönhetően az önkormányzat egyre szélesebb körben tud segíteni. Vásároltunk speciális védőmaszkokat a kórháznak, tableteket adtunk át rászoruló, győri fiataloknak, a napokban pedig élelmiszercsomagokkal támogatjuk a nehéz helyzetbe került családokat. A Győri Segélyalap számlájára folyamatosan érkeznek a felajánlások, a győriek jelen körülmények között is igazán önzetlen, együtt érző támogatásukról tesznek tanúbizonyságot.”

Radnóti Ákos alpolgármester hozzátette, „Nap, mint nap szembesülünk a koronavírus járvány okozta nehézségekkel, de hisszük, hogy egymás támogatásával könnyebben átvészeljük ezt a rendkívüli időszakot, hiszen mi, győriek, az élet minden területén összetartunk.”

„Az alapvető, tartós élelmiszereket tartalmazó csomagok sokak számára jelentenek nagy segítséget ezekben a hetekben, de legalább ennyire hálásak az érintettek a szociális bérlakások bérleti díjának elengedéséért is. Segítünk, ahol tudunk.” – mondta Dr. Fekete Dávid önkormányzati képviselő.

A felajánlásokat továbbra is várják a Győri Segélyalap 11737007-15466004-13430005 számú számláján.

Kapcsolódó témák: #Győr | #Győr+ TV | #jótékonyság | #koronavírus |
likeold
a fb oldalunkat