Rendőrség és Városrendészet

Egyre sikeresebb a közös szolgálat

Győr+
2021.09.23. 17:23

Ahogy arról már a Győr+ Média is többször cikkezett, a Győri Rendőrkapitányság és a Városrendészet Győr munkatársai közötti együttműködés egyre gyümölcsözőbb. Ez köszönhető a kölcsönös bizalomnak és az egyre gyakoribb közös szolgálatoknak is. Szeptember 23-án egy tolvajt fogtak el, nagyon rövid időn belül.

Az eset Újvárosban történt, onnan érkezett a bejelentés délelőtt a hivatalos szervek felé. A telefonáló arról tájékoztatta az ügyeletet, hogy egy létrán dolgozó férfi földön hagyott vágókorongos gépét egy arra kerékpározó férfi eltulajdonította.

A lopást a közelben lévő térfigyelő kamerák értékelhető képpel rögzítették, így a tolvaj beazonosítása sikeres volt, az egyenruhások pedig megkezdték a felkutatását.

Rövid időn belül meg is találtak és elfogták a kamerák képein látható férfit, akinél az ellopott munkaeszközt is megtalálták. A gyanúsítottat a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol megkezdték a kihallgatását.

A megkerült munkagépet a tulaj még csütörtökön, sértetlenül visszakapta, így a mai együttműködés a rendőrség és a városrendészet között ismét sikerrel zárult, s természetesen a közös szolgálatok folytatódni fognak a jövőben is.

Kapcsolódó témák: #bűncselekmény | #rendőrség | #Városrendészet |