Anna és Berci Zöld Világa

Díjaztuk a kulacs szépségverseny győzteseit!

Fotó: Marcali Gábor
Németh Boglárka / Győr+
2021.04.06. 16:15

Ünnepélyes díjátadással zárult a Győr+ Média környezetvédelmi magazinműsorának márciusban indult kulacs szépségversenye! Sokan mutattátok meg a kedvenc környezetbarát kulacsotokat és nagy örömünkre még többen szavaztak Rátok!

Az Anna és Berci környezetvédelmi magazinműsor havonta látható a Győr+ Televízió adásán. Március 22-én, a víz világnapja alkalmából hívta a környezetbarátokat Anna és Kuka Berci egy Facebook-os játékra. Egy kulaccsal kellett fotót készíteni, majd feltölteni Anna és Berci közösségi oldalára és ott like-okat gyűjteni.

A verseny lezárultával a főszereplők, vagyis a gyerekek a szüleikkel együtt érkeztek a kulacs szépségverseny eredményhirdetésére a Kuopio Parkba, és izgatottan várták az eredményhirdetést!

És hogy mit is lehetett nyerni?

Az első három helyezett jutalma egyaránt a Muszáj Természetvédelmi és Koordinációs Egyesület teljesen egyedi Hulladék Kvíz társasjátéka volt. A második helyezett emellett gazdagabb lett egy Viszem magammal zero waste textil termékcsomaggal, és az első helyezett a Győri Pagony könyvesbolt környezetvédelmi könyvcsomagját vehette át a kvíz mellé!

A játék népszerűségét mi sem mutatja jobban, minthogy az első helyet megszerző Szőnyi Emília fotója nem kevesebb, mint 594 kedvelést kapott! Így aztán a legkisebb, mindössze két esztendős környezetbarát vehette át az első helyezettnek járó legnagyobb ajándékcsomagot!

Emília Anna és Berci társaságában a díjátadón

A második helyet egy fiatalember, Lévai Benett Zalán és fotója hódította el 553 szavazattal. Benett neve ismerősen csenghet Anna és Berci rajongótábora számára, hiszen ő volt az a kisfiú, aki tavaly ősszel megnyerte a műsor bringás-fotó felhívását.

Benett már rutinos versenyzőként érkezett az átadóra

A kulacs szépségverseny harmadik helyezését 508 szavazattal a 7 és fél éves Sulyok Petra érdemelte ki rózsaszín, szívecskés kulacsával, amit még az iskolakezdésre kapott.

Petra itt éppen a Győr+ Televíziónak nyilatkozik

Az eseményen a műsor háziasszonya, Markó-Valentyik Anna többek között arra hívta fel a figyelmet: ezek a versenyek nagyban segíthetik, hogy a legkisebbek már az első éveikben megtanulják miért fontos, hogy védjük a környezetünket.

Mit is lehetne ehhez zárásként hozzátenni? Talán annyit, hogy nem csupán a mostani nyerteseknek, hanem minden résztvevőnek szívből gratulálunk, a támogató szavazóknak pedig ezúton is köszönjük, hogy ennyire aktívak voltak a kulacs szépségverseny játékban! Arra biztatunk Mindenkit: tartsatok velünk továbbra is!

Az Anna és Berci zöld világa következő adása április 23-án, pénteken lesz látható a Győr+ Televízión.

Az Anna és Berci zöld világáról szóló cikkeinket pedig egy helyen megtaláljátok Itt!

Most pedig mutatjuk a díjátadón készült további fotókat! 🙂 🙂 🙂

A díjátadóról a Győr+ Televízió tudósítását itt találjátok:

Korábban a témában: