Hirdetés
Anna és Berci Zöld Világa

Indul a Kulacs-Szépségverseny!

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2021.03.09. 17:23

A víz világnapja alkalmából a Győr+ Televízió „Anna és Berci zöld világa" című környezetvédelmi műsora újabb nyereményjátékot hirdet! Felkészülni, vigyázz, rajt: indul a Kulacs-Szépségverseny!

Hirdetés

Mutasd meg nekünk Te is a kedvenc kulacsod! 🙂 🙂 🙂

A Győr+ Média vadonatúj nyereményjátékának keretében március 10. és 21. között olyan képeket várunk, amelyen a gyerekek, az egyszerhasználatos PET palack helyett saját, többszöri használatra és újratöltésre alkalmas kulacsukkal vannak lefényképezve!

A fotók március 22-étől elérhetővé válnak Kuka Berci Facebook oldalán, és indul is a verseny! A három legtöbb lájkot gyűjtő gyermek egy-egy nyeremény csomagot vehet át Bercitől és Annától! A lájkok március 28-ig gyűjthetők! 


A nyeremény minden esetben a Muszáj Természetvédelmi és Koordinációs Egyesület teljesen egyedi Hulladék Kvíz társasjátéka. A második helyezett emellett gazdagabb lesz egy Viszem magammal zero waste textil termékcsomaggal, és az első helyezett a Győri Pagony könyvesbolt környezetvédelmi könyvcsomagját nyeri a kvíz mellé!

Ha szeretnél részt venni játékunkban, küldj egy e-mailt a fotóddal együtt idekukaberci@gyorplusz.hu.

Az e-mailben írd meg:

·         a neved,

·         az életkorod,

·        mióta és milyen rendszerességgel használod a kulacsod, (pl. oviba, iskolába, sportoláshoz, kiránduláshoz)

·         miért szereted ezt a kulacsot használni,

·         e-mail elérhetőséget, amin értesíteni tudunk!

Ezután kövesd be Kuka Berci oldalát, megosztásokkal gyűjts minél több lájkot és nyerd meg a környezetbarát ajándékcsomagot! 🙂 Sok sikert! 🙂

Intsünk együtt búcsút az egyszer használatos műanyagoknak, így a PET-palackoknak is! 🙂

Korábbi nyereményjátékunkról itt olvashatsz:

Hirdetés