Hirdetés
Lévai Benett Zalán bringás fotója kapta a legtöbb lájkot

Anna és Berci Zöld Világa: díjátadás a Győr+Média székházában

Fotó: O. Jakócs péter
Győr+
2020.11.06. 14:45

A négy éves Lévai Benett Zalán, hacsak teheti, bringával jár az óvodába. Ezzel nem csupán a környezetet óvja, de szülei egészségét is karban tartja, akik nem győznek szaladni a két keréken közlekedő nagyfiú után.

Hirdetés

„Anna és Berci zöld világa”, a Győr+Televízió népszerű környezetvédelmi magazinja szeptember végén rögtön nyereményjátékkal indult útjára.

A játék során október 13. és 24. között olyan képeket vártunk a műsor Facebook oldalára, amelyeken a gyerekek biciklivel, vagy rollerrel vannak lefényképezve az iskola vagy az óvoda bejárata előtt. Azt is kértük a pályázóktól, röviden meséljék el, miért szeretnek két keréken közlekedni!

Hirdetés

A fotókra október 31-ig lehetett szavazni, a szabályok roppant egyszerűek voltak: a legtöbb lájkot gyűjtő gyermek egy nyereménycsomagot vehet át Bercitől és Annától!

A győztes fotó: Lévai Benett Zalán kedvenc bringája nyergében!

Szoros és izgalmas lájkgyűjtés után Lévai Benett Zalán zöld bringás fotója kapta legtöbb kedvelést, amely mellé az alábbi szöveget küldték szülei Benett nevében:

„Imádom a száguldást és mindig pörgök, ezért ha tehetem mindig bicóval járok az oviba. Nagyon vicces tud lenni az, amikor az óvodába menet tekerve anyáék utánam loholnak. Én vagyok a hivatalos személyi edzőjük. ???

Pénteken a Győr+Média székházában tartottuk meg a nyereményátadást! A műsor kedves háziasszonya, Markó-Valenytik Anna bábművész, és izgága műsorvezető társa, Kuka Berci érkezett köszönteni a győztest.

Markó-Valenytik Anna elmondta: nagyon pozitívak a műsorról érkező eddigi visszajelzések: „A Győr+Televízió YouTube csatornáján bármikor visszanézhetők az eddig elkészült adások, amelyet már több győri iskolában és óvodában is sikerrel vetítettek a gyerekeknek.” – fogalmazott a bábművész.

Benett édesanyja, Lévai-Hudák Erika pedig elárulta: ő látta meg a Facebook-on a játékról szóló felhívást, amelyet Benett óvodája is megosztott:

„Feltöltöttük a képet, és jelentkeztünk a játékra. A család, sok barát, ismerősök, munkahelyről pedig a kollégák és Benett ovistársainak szülei is segítettek lájkokkal és megosztásokkal.”

Erika azt mondta: szülőként nagyon fontosnak tartja, hogy elindult egy ilyen kampány és televíziós műsor a Győrben, amely a legkisebbek számára is közérthetően és érdekesen beszél a környezetvédelem fontosságáról:

Mi magunk is, ha tehetjük, gyakran kirándulunk a környéken, igyekszünk egészségesen élni és a hétköznapokban is figyelünk rá, hogy a családunk életében jelen legyen környezettudatosság – tette hozzá.

Eközben Benett pedig már alig várta, hogy begyűjtse az ajándékokat!

A Győr+Média által meghirdetett játék zárásaként a zero waste ajándékcsomagban természetesen olyan meglepetések lapultak, amelyekkel sokkal környezetbarátabbá tehetik a mindennapokat. Egy csodaszép BPA mentes palack a MYEQUA felajánlásából, valamint méhviaszos szendvics csomagoló és tüll szütyő szett várt a győztesre a Viszem magammal jóvoltából.

Mindenkinek nagyon köszönjük a beküldött fotókat, és ezúton is arra biztatjuk Önöket: kövessék továbbra is nyomon Anna és Berci kalandjait a Győrt+Televízióban, és annak YouTube csatornáján, valamint Kuka Berci és a műsor közös Facebook oldalán!

Televíziós szerkesztő: Kárpát Zsolt

likeold
a fb oldalunkat