Hirdetés

Családra találhat Vándor, a kóbor győri berni

Fotó: Szurkolók az Állatokért Állatvédelmi Alapítvány
Szigeti Sándor
2022.07.20. 20:15

Rengetegen követték nyomon a Győrben és a város környékén csatangoló berni pásztor történetét. Ismét jó hírekkel szolgálhatunk.

Hirdetés

Heteken át hiába próbálták meg befogni azt a kóbor berni pásztort, akinek történetét több ezren kísérték figyelemmel a győri állatmentős Facebook-csoportokban. A kutyus a hosszú vándorlástól egyre rosszabb állapotba került, nagyon sokat fogyott – írtuk akkor.

Fotó: Facebook, archív

Július elején aztán profi segítség érkezett: a győri Szurkolók az Állatokért Állatvédelmi Alapítványnak köszönhetően, igazi csapatmunkával befogták a sokat nélkülöző állatot, aki végre jó kezekbe került.

Hirdetés

Történetünket akkor ott hagytuk abba, hogy a bernire orvosi vizsgálatok várnak és valaki már jelentkezett is, hogy szívesen örökbe fogadná. Nos, most újabb jó hírekkel szolgálhatunk: a Szurkolók az Állatokért Alapítvány ma arról számolt be, hogy a kutyus új, egyelőre még ideiglenes otthonra talált, ahol nem csupán szerető család, de egy új barát, egy másik berni pásztor is vár rá:

Fotó: Szurkolók az Állatokért Állatvédelmi Alapítvány

„Ideiglenes helyén nagyon jól érzi magát, szerencsére a család kutyusa Bogyó is kezdi megszokni csavargó életű mentettünket. Az első találkozás utáni sértődöttségnek sincs már semmi nyoma Bogyó részéről, így joggal érezhetjük úgy, hogy itt már nem lesz gond, ami “csudajó” hír kis csapatunknak… Picurka változás viszont lesz még történetben, hiszen ha marad, akkor Vándor nevet a család Bingó-ra cseréli majd. Szurkoljatok neki, hogy ebben a boldog, szerető családban élhessen!! – írták ma délutáni bejegyzésükben.

A jelek szerint tehát örömteli és megnyugtató módon rendeződik a sokat szenvedett kutya sorsa.

Vándor (Bingó) történetét ITT lehet nyomon követni.

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #állatmentés | #Győr |
likeold
a fb oldalunkat