Hirdetés

Az egész város szorít a szökött berni pásztorért

Fotó: Facebook
Szigeti Sándor
2022.06.29. 16:42

Egy hónapja szökésben van egy berni pásztor Győrben és környékén. Nagyon sokan szeretnének segíteni az egyre rosszabb állapotban lévő kutyának.

Hirdetés

A kutyás és állatmentős győri Facebook oldalakon már jó ideje szerepel a fotója annak a berni pásztornak, amelyet közel egy hónapja hasztalan próbálnak meg befogni Győr környékén. Rengetegen megosztották a kutyával kapcsolatos felhívást, sokan látták is kószálni, vagy találkoztak vele, de befogni eddig senkinek sem sikerült.

„Nagyon fél az emberektől, ezért nem könnyű segíteni rajta. Általában utak mentén tűnik fel, valószínűleg korábban egy ilyen helyen tették ki. Először Győrben csatangolt, majd Gyirmóton tűnt fel, most pedig Écsen, a Domb utcánál látták. Sajnos egyre kimerültebb és egyre rosszabb állapotban van, nagyon sokat fogyott” – mondta el a Győr+ Médiának Horváth Dávid, akinek korábban szintén volt két berni pásztora, ezért lett szívügye a csatangoló győri berni sorsa.

Hirdetés

Dávid arra kér mindenkit, hogyha látja valaki a kutyát, hívja őt a nap bármely órájában a +36706280953-es telefonszámon, és barátaival már indulnak is segíteni.

Kapcsolódó témák: #állatmentés | #Győr | #kutyák |
likeold
a fb oldalunkat