Hirdetés
A sofőr drogtesztje pozitív értéket mutatott

Az alsóneműjébe rejtette a fiolát

Fotó: Marcali Gábor
Police.hu
2020.05.15. 12:50

A győri járőrök a József Attila utcában intézkedtek. A nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki egy orosházi férfit.

Hirdetés

A járőrök Győrben, a József Attila utcában intézkedtek egy – a Templom utca felől, a Fehérvári út irányába közlekedő – személygépkocsi vezetőjével szemben csütörtökön délután.

Az ellenőrzés során a rendőrök átvizsgálták a járművet és a sofőr ruházatát is, amelynek eredményeként a férfi táskájában, valamint alsóneműjében elrejtve egy kábítószergyanús anyagot tartalmazó fecskendőt és egy fiolát találtak.

Hirdetés

Az egyenruhások az autóban mozgásérzékelő és füstjelző berendezésekre is bukkantak, amelyek eredetét a jármű vezetője nem tudta hitelt érdemlően igazolni.

A járőrök az orosházi lakost elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A nyomozók a 23 éves férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, az autóban talált érzékelők eredetét a büntetőeljárás során vizsgálják.

Kapcsolódó témák: #bűncselekmény | #Győr | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat