Hirdetés

Arrabona Állásbörze: 38 cég, több mint 400 állásajánlat

ZKA
2021.09.17. 13:25

Bár Győrben és térségében minimális, mindössze egy százalékos a munkanélküliség, az állásbörzéknek komoly létjogosultsága van. Ez hangzott el pénteken, az immár negyedik alkalommal megrendezett Arrabona Állásbörzén.

Hirdetés

Idén 38 kiállító cég és társaság, több, mint 400 állásajánlata várta az érdeklődőket egész nap az ETO Park Élményközpontban. Az állásbörze főszervezője a Győr+ Médiának azt mondta, egyre több, nem autóipari cég jelenik meg kiállítóként és az álláskeresők vagy munkahelyet váltani szándékozók is szívesen jönnek el a programra.

„Nagyon örülök, hogy végre újra jelenlétben rendezhetjük meg Gyárvárosnak ezt a kiemelt eseményét” – mondta Hajtó Péter. Büszkék lehetünk arra, hogy Győrben és térségében minimális a munkanélküliség és szárnyal a foglalkoztatás, de akkor is óriási szükség van az ilyen börzékre, ahol munkaadók és munkavállalók személyesen találkozhatnak” – tette hozzá az önkormányzati képviselő.

Hirdetés

„2019 tavaszán, az első börzén 32 kiállítónk volt, most már 38 cég tartotta fontosnak, hogy megmutassa magát a rendezvényen” – fogalmazott Battyányi Csaba, főszervező. „Egyre több nem autóipar cég van a kiállítók között és a többség visszajáró vendég a társaságok közül” – emelte ki az Arrabona Állásbörze főszervezője.

„Nekünk presztízs, hogy itt legyünk, nem hagyhatjuk ki ezt az állásbörzét és a számaink azt mutatják, meg is éri, hogy kiállítsunk a rendezvényen” – mondta Szanyó Tamás, az Adecco branch managere.

likeold
a fb oldalunkat