Hirdetés
Tag: gazdaság
Hirdetés
MTI 2021.05.06.

Védett erdőkben nő a kakaó

A világ legnagyobb kakaótermesztőjének tartott Elefántcsontparton a kakaófarmok mintegy 15 százaléka védett erdőkben létesült - állapította meg egy új tanulmány.

Németh Boglárka 2021.05.06.

Kétmilliárdos beruházás az Ipari parkban

Saját tulajdonú, logisztikai raktár építésével bővül a Gebrüder Weiss Győrben. A két milliárd forintos beruházással új munkahelyeket is teremt majd a szállítmányozással és logisztikával foglalkozó német vállalat a város ipari parkjában.

Kárpát Zsolt 2021.05.06.

Készül a megyei gazdaságfejlesztési terv

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a győri, a mosonmagyaróvári és a rábaközi térségben, januárban, 10-10 munkacsoport alakult.

Ficsór Dávid 2021.05.04.

Bővíti szerszámgyárát az Audi Hungaria

Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere, Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke, Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő kedden a külügyminisztériumban hivatalosan bejelentette a győri szerszámgyár bővítését.

Zombai-Kovács Ákos 2021.04.29.

Szijjártó: távvezeték – és okiratátadás Gönyűn

Csütörtöki munkanapjának egy részét a Győr melletti Gönyűn töltötte a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter előbb az új magyar-szlovák 400kV-os távvezetéket adta át hivatalosan Igor Matovics szlovák miniszterelnök-helyettessel, majd a gönyűi kikötőben működő Wuppermann Hungary Kft. számára adott át támogatói okiratot.

MTI 2021.04.28.

Ötödével drágább lehet a tojás

A takarmány árának fél éve tartó emelkedése miatt a tojás termelői árának 20 százalék körüli növekedése indokolt - közölte a Magyar Tojásszövetség az MTI-vel szerdán.

MTI 2021.04.25.

Vasárnaptól átjárhatóak a Szép-kártya alszámlái

Az év végéig szabad az átjárás a Szép-kártya egyes alszámlái között, így mintegy egymillió munkavállaló bármelyik Szép-kártya zsebből fizethet a szálláshelyért, a vendéglátásért vagy a szabadidős-szolgáltatásért vasárnaptól - tájékoztatta az MTI-t Tállai András.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat