Hirdetés

A győri színház megtartja előadásait

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2020.03.10. 13:53

A Győri Nemzeti Színház megtartja előadásait, amíg a kormány nem függeszti fel a közösségi programokat a járvány elkerülése érdekében.

Hirdetés

A Győri Nemzeti Színház az alábbi közleményt tette közzé oldalán.

„Kedves Nézőink, a Győri Nemzeti Színház vezetősége fokozott figyelemmel kíséri a koronavírussal kapcsolatos híreket. Amíg a kormány nem függeszti fel a közösségi programokat a járvány elkerülése érdekében, addig az előadásokat megtartjuk.

Hirdetés

Az Önök védelme érdekében minden kézmosót fertőtlenítő szappannal töltöttünk fel. A színházzal szerződésben álló takarítócég közösségi tereink összes felületének mindennapi tisztán tartására fertőtlenítőszert használ.

Amíg a kormány nem függeszti fel a közösségi programokat a járvány elkerülése érdekében, addig az előadásokat megtartjuk, a megvásárolt színházjegyek cseréje vagy visszaváltása nem lehetséges.

Amennyiben elmarad egy előadás, a megszokott rend szerint járunk el: a nálunk vásárolt jegyeket a színház jegypénztárában, az általunk megadott határidőn belül visszaváltjuk; az online jegyek árát az Interticket Kft. utalja vissza.”

Forrás: Győri Nemzeti Színház

likeold
a fb oldalunkat