A Cserók Nóta Klub vendége volt a polgármester

J. Kovács Andrea Fotó: Vig Norbert
2024.04.18. 20:43

Úgy tartja a mondás, hogy a magyar ember szíve van a nótában. Aki ott volt a győrszentiváni Cserók Nóta Klub tizenöt éves jubileumi ünnepségén, meggyőződhetett róla, hogy tényleg így van.

Szólt a muzsika, egymás után csendültek fel a szebbnél szebb dalok, fantasztikus hangulatot varázsolva a délutáni találkozón.

Ellátogatott a klubba dr. Dézsi Csaba András is, aki nem érkezett üres kézzel. Valamennyi énekesnek emléklapot nyújtott át, valamint az adományt jelképező táblát is átadta Sebestyén Tamásnak.

A polgármester a Győr Plusz Média kérdésére válaszolva azt mondta, lenyűgözi az a kulturális sokszínűség, amit a nyugdíjas klubokat látogatva tapasztal. Azt látja, hogy az idősebb generáció tartalmasan és jól működő, összetartó kis közösségekben tölti a mindennapokat.

A klubvezető megköszönte a figyelmességet, s elmondta, hogy a 2009-ben alakult kis csapat mára jelentősen kibővült, pártoló tagjaik is vannak. Hetente találkoznak, s ilyenkor minden perc az örömről és a boldogságról szól.

A jókedvű ünneplés kötetlen beszélgetéssel és falatozással, majd közös énekléssel folytatódott, a vidám társaság elénekelte a polgármester nótáját is.

Galéria: Vig Norbert

TV-s szerkesztő: Németh Boglárka