170 millióból fejleszt a családi vállalkozás

Fotó: Kárpát Zsolt
Kárpát Zsolt
2022.08.31. 15:45

Több, mint 170 millió forint segítségével fejleszti tevékenységét egy Győrben és Mosonmagyaróváron is telephellyel rendelkező családi vállalkozás. A BNF, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz pályázaton szerepelt sikeresen és nyerte el, komoly uniós forrást.

A lendületesen fejlődő vállalat eszközöket szerez be, bővíti győri és mosonmagyaróvári telephelyét, napkollektort telepít és tréninget is szervez a támogatás segítségével.

„A mosonmagyaróvári telephelyen már elkészült az a 700 négyzetméteres állványraktár, amellyel megtudtuk növelni a tároló kapacitásunkat. A jelenlegi áruhiányos időszakban ez nagyon sokat számít, hiszen egy olyan készletet tudunk felhalmozni, ami egyedülálló Mosonmagyaróváron. Emellett korszerű targoncákat helyeztünk üzembe. – számolt be a bővítésről Németh Gergely a mosonmagyaróvári áruházvezető.

Győrben hasonlóképpen új raktár épült és itt is korszerűsítették a targonca parkot.

Ez a fejlesztés elsősorban a napi munkánkat segíti a raktározás szempontjából, mert duplájára nőtt kapacitásunk. Kollégáim pedig 6 dízel és 6 elektromos targoncával dolgozhatnak.– ezt már Nagy Gábor, a győri áruház vezetője mondta.

A vállalkozás vezetői mindig figyelik a pályázati lehetőségeket, ebben az esetben is sikeresen jutottak hozzá a támogatáshoz. Megérte az utána járást, és érdemes volt plusz energiát fektetni a pályázat írásba.

„Ez egy nagyon összetett feladat volt, rövid határidőknek kellett megfelelnünk. Illetve komoly adminisztrációs hátteret igényelt a pályázat. A beszerzések kapcsán több besszállítót is meg kellett pályáztatnunk.” – beszélt az uniós pályázatról Szabó Márk a BNF Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. pénzügyi vezetője.

A fejlesztéseket a tervek szerint jövő július közepéig valósítja meg a cég. A vállalkozás összesen 170 alkalmazottnak biztosít megbízható munkahelyet.

Kapcsolódó témák: #fejlesztés | #gazdaság | #Győr+ TV | #híradó | #vállalkozások |