Címke: Zichy-palota
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2024.04.26.

Szívvel-lélekkel, zenével

Már 8. alkalommal rendeztek Polgári Fórumot csütörtökön, a belvárosi Zichy-palotában. Az eseményen Simon Róbert Balázs, a térség országgyűlési képviselője beszélgetett Fűke Gézával.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.23.

„Ismertessük meg életutunkat és aktivitásunk nem lesz hiába!”

Díszpolgárok találkoztak kedden este a festői, 400 éves Zichy-palota miliőjében, ahol a 2024-es kitüntetetteket külön köszöntötték a megjelentek. A polgármester tavaly indította el a kezdeményezést, hiszen fontos, hogy így is tisztelegjenek a Győrért tevékenykedő, áldozatos munkát végző szakemberek előtt. A gálavacsorán elsőként dr. Dézsi Csaba András mondott beszédet, de a címet birtokló díszpolgárok nevében köszönetet mondott Görbicz Anita és dr. Kerényi Ervin Nándor is, hisz számukra is nagy megtiszteltetés, hogy tagjai lehetnek ezen alkotó, fontos értékeket képviselő közösségnek.

Venesz Klaudia 2024.04.05.

Elkezdődött a Zichy-palota ünnepi éve

Kulturális és gasztronómiai programokkal készül a Győri Művészeti és Fesztiválközpont a 400 éves palota tiszteletére. Az ünnepélyes eseményen a Zichy 400 kiállítást is megnyitották.

Győr+ 2024.03.26.

A palota története, a Zichyk büszkesége

Április 5-én különleges megnyitóval indul az az egész éves programsorozat, mely a Zichy-palota fennállásának 400. évfordulóját ünnepli. Városunk impozáns intézménye mai állapotát 2018-ban nyerte el a Tükrös szalon és Nagyterem összenyitásával. De, hogy hogyan jutottunk idáig és miért meghatározóak a palotához köthető grófok, a névadó Zichy-család képviselői? Ez is kiderült az újrainduló Nyakkendő nélkül című magazinunkból.

Győr+ 2024.03.26.

Újra műsoron a Nyakkendő nélkül – Premier kedden 19:25-től

Herkely Ákos vezetésével kedden újraindul a Győr+ Média közéleti magazinja, mely a következőkben is izgalmas témákat boncolgat. A műsorvezető elsőként Bana Józsefet látja vendégül, aki a Zichy-palota fennállásának 400. évfordulója alkalmából történelmi utazásra invitálja a nézőket.

P. Csapucha Adrienn 2024.03.08.

Három évtizede barátsággal a közéletben

"A Fideszt már akkor is a lelkesedés jellemezte, melyet egy kiváló csapat, egy baráti társaság fogott össze" - így idézte fel az 1994-es esztendőt dr. Dézsi Csaba András és dr. Szakács Imre csütörtökön, a Zichy-palotában tartott "30 éve a politikában" című kerekasztal-beszélgetésen. Három évtizedet repültek vissza a múltba az est főszereplői, ez az év volt ugyanis az amikor megismerkedtek, és amikor elindult politikai karrierjük.

Hirdetés