Címke: workshop
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.04.11.

Izgalmas és impulzív improvizáció Iljával

A hétköznapi előadásokból kizökkenve egy különleges szakmai kihívás elé néztek a Győri Nemzeti Színház művészei. A teátrum próbatermében ugyanis Ilja Bocsarnikovsz tartott egy több órás workshopot a színészeknek. A rendező által generált felhőtlen, kreatív közegben gyorsan feloldódtak a művészek, akik mint kiderült: jövőre egy darabban együtt dolgozhatnak az orosz alkotóval.

Földvári Gabriella 2023.08.07.

Festészeti tábor és workshopok Vajda Noémi festőművésszel

A nyári szünet tartalmas és hasznos ugyanakkor feltöltődést és pihenést biztosító megszervezése kihívást jelent a legtöbb gyakorló szülő számára. Vajda Noémi festőművész és művészpedagógus ehhez nyújtott minőségi foglalkozásokat ezen a nyáron két kurzus alkalmával azon gyermekek számára, akik – őt idézve – úgy gondolják, hogy „az egyre inkább digitalizálódó világunkban szükségünk van az elektronikus eszközök átmeneti mellőzésére és arra, hogy visszatérjünk a matériához.”

Csollán Tamara 2023.07.21.

Európa vezető mikroelektronikai vállalatával tartott közös workshopot a SZE

A chip- és félvezetőgyártás meghatározó vállalatával, az Infineon Technologies Austria AG-val rendezett közös workshopot a hallgatók, az oktatók-kutatók és az ipari partnerek számára a Széchenyi István Egyetem. A program nemcsak azt példázta, hogy a győri intézmény képzési-kutatási tevékenysége a legkorszerűbb technológiákra terjed ki, hanem azt is, hogy milyen szoros kapcsolatot ápol a gazdasági szféra szerepelővel.

Győr+ 2023.07.05.

Amerikai szakértőkkel tartott workshopot a SZE

Akár oktatási és kutatási programokban való partnerségre is kiterjedhet a jövőben az az együttműködés, amelynek első állomásaként közös workshopot tartott a győri Széchenyi István Egyetem és az amerikai kiberbiztonsági egyetemi hálózat koordináló szervezete, a National CyberWatch Center. Az esemény révén a győri intézmény tovább erősítette nemzetközi kapcsolatait is.

Németh Boglárka 2022.12.02.

Műhelybeszélgetés a klímastratégiáról

„Napelemek telepítése Győr- összevont projekt” részeként Fenntartható Energia és Klíma Akcióterv kidolgozására kerül sor Győr városa, a Széchenyi István Egyetem és az Arrabona EGTC együttműködésében, melynek kapcsán, pénteken műhelybeszélgetésre hívták a városban működő cégek képviselőit. A TOP-os projekt kezdő eseményén előadásokat tartottak napjaink klíma és energia kihívásairól, az akcióterv céljáról, jelentőségéről, a munkacsoportok kialakításáról.

Győr+ 2022.10.13.

RUN-EU+ projekt a Széchenyi István Egyetem részvételével

A győri Széchenyi István Egyetem részvételével, nagy érdeklődés mellett zajlottak a Regionális Egyetemi Hálózat-Európai Egyetem (Regional University Network-European University – RUN-EU) konzorcium megalapozó workshopjai nyílt tudomány, kutatási stratégia és témavezetés-mentorálás témákban. A program széles körű lehetőséget nyújt közös nemzetközi publikációk és nemzetközi kutatói csapatok létrehozására is.

Hirdetés