Címke: VOSZ
Hirdetés
Győr+ 2023.05.05.

Vállalkozásfejlesztő irodát nyit a ZalaZONE-on a VOSZ

A Széchenyi István Egyetem a napokban írta alá stratégiai együttműködési megállapodását a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségével (VOSZ) annak érdekében, hogy közösen segítsék a vállalkozások innovációs tevékenységének fejlesztését. Az együttműködés újabb állomásaként bejelentették, hogy az érdekképviseleti szervezet a zalaegerszegi ZalaZONE Parkban nyitja meg Zala vármegyei irodáját.

Szöveg és fotó: Kárpát Zsolt 2023.03.30.

Bővíti szolgáltatásait a VOSZ

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei VOSZ csütörtökön Győrben tartotta fórumát és beszámolóját. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége ebben az évben ünnepli alapításának 35. évfordulóját. A rendezvényen Eppel János elnök felvázolta a következő hónapok legjelentősebb fejlesztéseit.

P. Csapucha Adrienn 2022.11.05.

Inspiráló vállalkozók, lenyűgöző tehetségek estje

2022-ben is gazdára találtak a megyei Prima-díjak Győrben. Az elismeréseket pénteken este a Zsinagógában vehették át a kitüntetettek. A rendezvényen kiderült, hogy a díjak adományozásával a vállalkozói szféra fejezi ki elismerését a kultúra, a tudomány, a köznevelés, a sport és a közösségi élet neves képviselői előtt.

Győr+ 2022.03.03.

A VOSZ 22. alkalommal rendezte meg a Vállalkozók Napját

A világjárvány és a Magyarország közelében folyó háború árnyékában az együttműködés fontosságát emelték ki a 22. alkalommal megrendezett Vállalkozók Napja rendezvény felszólalói, Eppel János VOSZ-elnök és Varga Mihály pénzügyminiszter. A rendezvényen hetvenöt vállalkozó vehetett át díjat kiemelkedő munkája elismeréseképpen.

Hirdetés