Címke: világranglista
Hirdetés
Szigeti Sándor 2024.04.23.

Győri dartsos vezeti az U18-as világranglistát

A mindössze 13 esztendős győri Szoták Balázs vezeti a WDF legfrissebb, U18-as világranglistáját. A fiatal tehetség készülhet az ifjúsági Európa-bajnokságra is.

Pécskai István 2024.02.05.

Marozsán 58. a világranglistán

A korábban Győrben teniszező, a múlt héten a Davis Kupa-csapatban szereplő Marozsán Fábián egy helyet rontva 58. a férfi játékosok legfrissebb világranglistáján, ezzel továbbra is ő a legjobb magyar.

MTI 2024.01.29.

Karriercsúcs: Marozsán 57. a világranglistán

A korábban Győrben teniszező Marozsán Fábián karrierje legjobbjaként tíz helyet előrelépve az 57. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. Ezzel továbbra is ő a legelőbb pozícióban jegyzett magyar játékos.

P. Csapucha Adrienn 2023.07.18.

Szeniorok között is a legszuperebb

Ha valaki azt mondja Győrben, hogy tenisz, a sok kiválóság és legendás edző között Szombati-Serfőző Eszter neve is biztosan felmerül. Szívügye az utánpótlás nevelés, de mellette szenior sportolóként a saját életében is egymást érik a teniszsikerek. Eredményeire családja, így kislánya, Johanna is borzasztó büszke.

Győr+ 2022.06.09.

QS-világranglista: a nagy magyar egyetemek közé zárkózott fel a Széchenyi

Az elmúlt évhez hasonlóan ismét a világ egyetemeinek legjobb négy százalékában szerepel a Széchenyi István Egyetem a QS felsőoktatási minősítő szervezet friss világranglistáján. Ez alapján az intézmény a nagy magyar egyetemek közé zárkózott fel: csak az ELTE, valamint az orvostudományi karokkal rendelkező vidéki egyetemek (a szegedi, a debreceni és a pécsi) előzik meg. A sikert az egyetem elsősorban a minőségi oktatásnak, kiváló vállalati és akadémiai megítélésének, valamint egyre erősödő nemzetközi hallgatói közösségének köszönheti.

Hirdetés