Címke: viharkárok
Hirdetés
HAK 2023.02.04.

A polgármester is óvatosságra int a viharos szél miatt

A Győr+ Média is folyamatosan nyomon követi a meteorológia által megjósolt szélvihar alakulását, amely komoly feladat elé állítja a szakembereket. Mi akkor tehetjük a legtöbbet, ha megfogadjuk a tanácsaikat és vigyázunk magunkra, egymásra és az értékeinkre. Dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere is erre kéri hivatalos oldalán a győrieket.

Győr+ 2023.02.04.

A vihar az ivóvízszolgáltatásba is beleszól

A Pannon-Víz Zrt. értesíti a felhasználókat, hogy a viharos széllökések miatt sorozatos áramszünetek lépnek fel Révfalui Vízműtelepünkön, amely befolyásolja az ivóvízszolgáltatást.

Győr+ 2023.02.04.

Zárva a Püspökvár-Toronykilátó

A viharos szél a kikapcsolódási lehetőségeknek is határ szab, a legfontosabb azonban az emberek biztonsága. A Szent László Látogatóközpont is közleményt adott ki.

HAK 2023.02.04.

Győrben is pusztít a szél

Beigazolódtak az előrejelzések, péntek este Győr-Moson-Sopron vármegyére is lecsapott a szélvihar, Győrt sem kímélve. Kifacsart fák, kidőlt táblák és felborított virágok kísérték tombolását. A Városrendészet Győr járőrei ahol tudtak, segítettek.

MTI 2022.07.06.

Rekordösszegű kárkifizetéseket is hozhat az idei viharszezon

Az idei viharszezon felénél, a május-júniusi adatok szerint 39 ezer bejelentés érkezett a biztosítókhoz, a kárösszeg pedig 4,6 milliárd forint, ennek alapján az idei négyhavi kárkifizetések meg is haladhatják a tavalyi, tízéves rekordnak számító összeget - jelezte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán.

MTI 2022.05.21.

Sokan megsérültek Németországban

Tornádókban és viharokban megsérült 57 ember szombatra virradóan Németországban, főleg az északnyugati Észak-Rajna-Vesztfália tartományban - közölték a hatóságok.

MTI 2022.02.18.

Rotterdamban is tombol a szél

Kontinensünk nagyobb részének időjárását két viharciklon, a Dudley és a Eunice alakítja. Rotterdamban a kikötői konténereket sem kímélte a vihar.

Hirdetés