Címke: viharkárok
Hirdetés
MTI 2023.08.07.

Milliárdos károkat okoztak a viharok

Az elmúlt hetek extrém időjárása miatt milliárdos nagyságrendű károkra számítanak a biztosítók - közölte a Groupama és az Allianz az MTI-vel hétfőn.

Győr+ 2023.07.13.

Takarítási munkák vihar után

A csütörtökre virradó éjszakai vihar következtében Győr területén több helyen fák dőltek ki, ágak törtek le, száraz gallyak kerültek a közterületekre illetve a szemetet szórta szét az erős szél. A Győr-Szol Zrt. munkatársai csütörtökön fokozott intenzitással végezték a közterületeken a takarítási munkákat.

Győr+ 2023.05.23.

Győr-Mosonra is lecsapott az ítéletidő!

A felhőszakadás, a zivatar és az erős szél számos feladatot ad az esti órákban a tűzoltóknak. Elsősorban Nyugat-Magyarország érintett, azonban a viharos időjárás koraeste a fővárost is elérte.

HAK 2023.02.04.

A polgármester is óvatosságra int a viharos szél miatt

A Győr+ Média is folyamatosan nyomon követi a meteorológia által megjósolt szélvihar alakulását, amely komoly feladat elé állítja a szakembereket. Mi akkor tehetjük a legtöbbet, ha megfogadjuk a tanácsaikat és vigyázunk magunkra, egymásra és az értékeinkre. Dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere is erre kéri hivatalos oldalán a győrieket.

Győr+ 2023.02.04.

A vihar az ivóvízszolgáltatásba is beleszól

A Pannon-Víz Zrt. értesíti a felhasználókat, hogy a viharos széllökések miatt sorozatos áramszünetek lépnek fel Révfalui Vízműtelepünkön, amely befolyásolja az ivóvízszolgáltatást.

Győr+ 2023.02.04.

Zárva a Püspökvár-Toronykilátó

A viharos szél a kikapcsolódási lehetőségeknek is határ szab, a legfontosabb azonban az emberek biztonsága. A Szent László Látogatóközpont is közleményt adott ki.

Hirdetés