Hirdetés
Címke: vetélkedő
Hirdetés
Bajzát Zsuzsi 2022.05.04.

Idén is várják a helyesen közlekedő családokat

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakmai támogató partnereikkel együtt idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt. A megyei verseny május 28-án lesz majd Porsche Győr ŠKODA Szalonban.

Zombai-Kovács Ákos 2022.04.27.

Megmutatták, ki a mester két keréken?

„Ki a mester két keréken” címmel hirdetett kerékpáros ügyességi versenyt a Győri Rendőrkaptányság Baleset-megelőzési Bizottsága, amit általános iskolák alsós tanulóinak írtak ki. Győri és Győr környéki oktatási intézményekből közel 40 fiatal jelentkezett a versenyre, ahol elméleti és gyakorlati feladatokat kellett teljesíteniük a résztvevőknek. A vetélkedőről a legjobban szereplő lány és fiú továbbjut a júniusi országos döntőbe, amit Egerben rendeznek majd. Az ügyességi verseny főszervezője a Győr+ Médiának azt mondta, egyre ügyesebbek a biciklis kisiskolások.

Győr+ 2022.04.21.

Aranybulla 800 – Ötrészes online történelmi vetélkedő

A Dr. Kovács Pál könyvtár és közösségi tér hétfőtől (április 25.) öt napon át tematikus, Google űrlapos feladatlapokat kínál a történelem - azon belül is az Árpád-kor, s különösen II. András uralkodása - iránt érdeklődő olvasóknak, sokszínű és gazdag forrásbázisú feladatokkal. A feladványokat a könyvtár honlapján és Facebook oldalán keresztül érhetik el. A megoldások beérkezési határideje: május 9. éjfél.

Győr+ 2022.01.07.

Fergeteges diákdiri-választás a covid után

A Győri SZC két iskolája, a Baksa Kálmán Gimnázium és a Krúdy Gyula Technikum az iskolák szétválása óta megtartotta első közös diákdiri-választását.

Németh Boglárka 2021.12.14.

Díjazták a 750-es vetélkedő nyerteseit

Megkapták megérdemelt jutalmukat az Arrabona EGTC által szervezett 750-es vetélkedő győztes csapatai. A polgármester, dr. Dézsi Csaba András adta át nekik az ajándékcsomagokat.

Győr+ 2021.11.27.

Aludni tényleg ráérsz máskor is!

Már nagy hagyománya van Győrben a 24 órás vetélkedőnek, amelyen győri középiskolák csapatai vesznek részt. A jó hangulat és a kikapcsolódás garantált, még ebben a borús időben is!

Győr+ 2021.11.24.

Kezdődik Győrben a 24 órás vetélkedő: ,,aludj máskor”!

Immáron tizenötödik alkalommal rendezik meg Győrben a 24 órás vetélkedő, ,,aludj máskor" elnevezésű viadalt, amely szombat délelőtt veszi kezdetét. A város fennállásának 750. évfordulóját ünnepeljük, ennek apropóján a jubileum adja a diákok számára kitalált vetélkedő idei tematikáját.

Győr+ 2021.11.12.

Győr 750 vetélkedő: túl a harmadik fordulón

Az Arrabona EGTC TOP.7.1.1-16-H-ESZA-2020-01590 kódszámú pályázata keretében szervezett 750 vetélkedő 5 csapata már a harmadik forduló feladatait is teljesítette.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat