Címke: vetélkedő
Hirdetés
Bajzát Zsuzsi 2023.05.22.

Döntőjéhez érkezett az Arrabona Évszázadai vetélkedő

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ a Győr+ Médiával közös szervezésben idén 10. alkalommal rendezi meg az Arrabona évszázadai városismereti vetélkedőt. A verseny már a döntőnél jár, most pénteken kiderül, hogy melyik volt a legügyesebb csapat.

Győr+ 2023.05.09.

Elindult a Belvárosi felfedező

Második fordulójához, azaz a Belvárosi felfedezőhöz ért az Arrabona Évszázadai Városismereti Vetélkedő. A verseny idén 10 éves, de ugyanolyan lendülettel vágott bele a 49 csapat a feladatokba, mint a kezdetekkor.

Kiss-Máté Noémi 2023.02.10.

Elstartolt a 10. Arrabona évszázadai vetélkedő

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ a Győr+ Médiával közös szervezésben idén 10. alkalommal rendezi meg az Arrabona évszázadai városismereti vetélkedőt. A verseny célja továbbra is az, hogy megismerjük, felfedezzük városunkat.

Földvári Gabriella 2023.02.06.

Indul az Arrabona évszázadai

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ a Győr+ Médiával közös szervezésben idén 10. alkalommal rendezi meg az Arrabona évszázadai városismereti vetélkedőt. A verseny célja továbbra is az, hogy a diákok megismerjék, felfedezzék, ezáltal jobban szeressék városukat, ahol élnek.

Kárpát Zsolt 2022.11.18.

Régiós vetélkedő az Európai Unióról

Regionális vetélkedőt rendeztek középiskolás diákok számára az Európai Unióról. Az eseménynek a győri Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum adott otthon, ahol 11 csapat küzdött meg egymással.

Ficsór Dávid 2022.09.29.

A nyelvi sokszínűséget ünnepelték

Szeptember 26-án, a Nyelvek Európai Napján Európa nyelvi sokszínűségét ünnepeljük, emellett ez a nap a nyelvtanulás fontosságára is felhívja a figyelmet.

Bajzát Zsuzsi 2022.05.04.

Idén is várják a helyesen közlekedő családokat

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakmai támogató partnereikkel együtt idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt. A megyei verseny május 28-án lesz majd Porsche Győr ŠKODA Szalonban.

Zombai-Kovács Ákos 2022.04.27.

Megmutatták, ki a mester két keréken?

„Ki a mester két keréken” címmel hirdetett kerékpáros ügyességi versenyt a Győri Rendőrkaptányság Baleset-megelőzési Bizottsága, amit általános iskolák alsós tanulóinak írtak ki. Győri és Győr környéki oktatási intézményekből közel 40 fiatal jelentkezett a versenyre, ahol elméleti és gyakorlati feladatokat kellett teljesíteniük a résztvevőknek. A vetélkedőről a legjobban szereplő lány és fiú továbbjut a júniusi országos döntőbe, amit Egerben rendeznek majd. Az ügyességi verseny főszervezője a Győr+ Médiának azt mondta, egyre ügyesebbek a biciklis kisiskolások.

Győr+ 2022.04.21.

Aranybulla 800 – Ötrészes online történelmi vetélkedő

A Dr. Kovács Pál könyvtár és közösségi tér hétfőtől (április 25.) öt napon át tematikus, Google űrlapos feladatlapokat kínál a történelem - azon belül is az Árpád-kor, s különösen II. András uralkodása - iránt érdeklődő olvasóknak, sokszínű és gazdag forrásbázisú feladatokkal. A feladványokat a könyvtár honlapján és Facebook oldalán keresztül érhetik el. A megoldások beérkezési határideje: május 9. éjfél.

Hirdetés