Címke: vetélkedő
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.05.26.

Verhetetlen vetélkedő: közlekedett a család apraja-nagyja

Több mint 20 család részvételével zajlott hétvégén a nagy sikerű Közlekedik a család! vetélkedő vármegyei fordulója Győrben. Az akciót 13. alkalommal hirdette meg országosan a rendőrség. A játék során KRESZ-tudásukat tesztelhették a résztvevők, izgalmas kerékpáros kihíváson teljesíthettek, de számos feladat segítségével adhattak számot közlekedési ismereteikről. A vármegyék legjobbjai augusztusban a pécsi döntőn találkoznak, ahol a fődíj nem más mint egy szuper Škoda személyautó.

Szöveg és fotó: Venesz Klaudia 2024.05.16.

Kemény csapatmunka és óriási élmény a 24 órás vetélkedő

Aludj máskor – ez a szlogen sokat elmond arról a diákoknak szóló vetélkedőről, amit már 16. alkalommal rendeznek meg Győrben. A középiskolásoknak szóló versenyt egy adott tematika köré építik fel, ezt ismertették a csütörtöki tájékoztatón.

P. Csapucha Adrienn 2024.05.14.

Magyarok Európában: több mint 400 fiatal kalandozott a belvárosban

Zajos sikert arat a fiatalok körében minden esztendőben az Európa Nap, melyet ezúttal is a Győr-Moson-Sopron vármegyei Europe Direct Iroda szervezett meg. 30 csapat több mint 400 diákja jelentkezett a különleges megmérettetésre, a résztvevők a feladatok megoldása közben meglátogathatták a Püspökvárat, az Ereklyék vonzásában, valamint a 24-szer a pokolban című tárlatot. A kihívást legjobban teljesítő társaságok jubileumi tortával és ajándékutalvánnyal gazdagodtak.

Győr+ 2024.05.10.

Véget ért a népszerű vetélkedő

Az ünnepélyes záróeseménnyel és a díjkiosztóval véget ért a népszerű Arrabona Évszázadai vetélkedő. Idén már 11. alkalommal szervezte meg a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ és a Győr+ Média a városismereti játékot, amelybe a regisztrált 200 diák mellett a győriek közül is jó néhányat sikerült bevonni.

P. Csapucha Adrienn 2024.05.07.

Kalandoztak, felfedeztek, nyertek!

Repül az idő, hamarosan itt a nyári szünet pedig éppen csak most startolt el a 2024-es esztendő, és vele még február elején az Arrabona Évszázadai. A 11. alkalommal meghirdetett városismereti vetélkedő nem csak a 6. és 7. osztályosok körében népszerű, hiszen az elmúlt évekhez hasonlóan a győriek idén is bekapcsolódhattak a játékba. A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ és a Győr+ Média közös megmérettetésén a Belvárosi Felfedező kiadványt sokan kitöltötték, közülük három szerencsés nyertest sorsolt ki a városházán dr. Pergel Elza és Prédlné Németh Margit.

Győr+ 2024.04.26.

Gyerekkalandorok a belvárosban

Lezajlott az Arrabona Évszázadai idei kiírásának a középdöntője. A feladatok ezúttal a belvárosba vitték a résztvevő gyerekeket.

Szerző és fotó: Győri Nemzeti Színház 2024.04.26.

Stage4U/GyNSz – Színházi vetélkedő középiskolásoknak

A II. Duna Nemzetközi Színházi Fesztivál nulladik napján színházi kvízversenyre hívják a középiskolásokat a Győri Nemzeti Színházba a társulat fiatal művészei. Sík Frida, Hajdu Tibor és Móczár Bence a színpadra várnak olyan középiskolás csapatokat – osztály- és kollégiumi közösségeket –, akik szeretnek játszani és jókedvvel vetélkednek.

Szigeti Sándor 2024.04.25.

Ökoolimpia kezdődött Győrben!

Harmadik alkalommal rendeznek Ökoolimpiát Győrben, amelynek célja a gyerekek környezettudatos gondolkodásának erősítése. A mai ünnepélyes megnyitón dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere köszöntötte a résztvevőket.

Győr+ 2024.03.28.

Díjazták a Cultura Nostra Történelmi Vetélkedő legjobbjait

Csaknem 200 Kárpát-medencei középiskola mintegy hatszáz diákja vett részt idén a Rákóczi Szövetség és a Pannonhalmi Főapátság közös történelmi vetélkedőjén, a Cultura Nostrán. A többfordulós verseny 11 legjobb csapata 2024. március 26-án a főapátságban rendezett döntőn mérte össze tudását. A versenyt a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium csapata nyerte.

szerző és fotó: Győr+ 2024.02.05.

Rajtra kész az Arrabona Évszázadai Városismereti Vetélkedő!

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ és a Győr+Média közös szervezésű játékára nyolc általános iskola 51 csapata, 204 diák regisztrált – tudtuk meg Prédlné Németh Margittól, a vetélkedő főszervezőjétől.

Hirdetés