Aludj máskor!

Huszonnégy órán át vetélkednek a középiskolások – GALÉRIA!

J. Kovács Andrea Fotó: O. Jakócs Péter
2024.05.31. 11:17

Aludj máskor! – címmel 24 órás vetélkedőre hívták a középiskolásokat az egyetemi csarnokba.

A péntek reggeli közös bemelegítés után Boncsarovszky Péter nyitotta meg a rendezvényt. Az ifjúságügyért felelős polgármesteri biztos néhány éve diákként maga is részt vett a programon.

A Győr+ Média érdeklődésére úgy fogalmazott: „Idén tizenhatodszor rendezték meg az Aludj máskor! 24 órás vetélkedőt a középiskolásoknak. Örülök, hogy vissza tudtuk hozni a város életébe, hiszen a Covid idején nem volt lehetőség megtartani. 2021-ben egy hibrid vetélkedőt tartottak, melyen még én is részt vettem révais csapatkapitányként, és meg is nyertük. Amikor januárban polgármesteri biztos lettem, az volt az első gondolatom, hogy ezt a programot vissza kell hozni.

Galéria: O. Jakócs Péter

Új helyszínen, az Egyetemi Csarnokban zajlik a rendezvény. Örömteli meglepetés volt számomra, hogy több év kihagyás után annyian eljöttek, hogy megtelt a csarnok. Tíz csapat van jelen, kilenc győri és vendégként egy soproni. Köszönhetően a remek szervezői munkának, a hangulat már most fantasztikus. Bízom benne, hogy jövőre is meg tudjuk szervezni a vetélkedőt” – mondta Boncsarovszky Péter.

A huszonnégy órás kihívás idei témája: az éteri védelmezők. A fiataloknak többféle előfeladatot kellett megoldani. Készítettek időkapszulákat, melyet a polgármesteri biztos vett át a város nevében. A feladatok nagyon szerteágazóak, például építeniük kell egy kaput a csapatuk területe elé, de lesznek különféle sportos és táncos próbatételek, éjfélkor pedig társastánc versenyen mérhetik össze rátermettségüket.

A vetélkedőben a diákok a Győr+ Médiánál is végeznek feladatokat, így érdemes a Győr+ Rádiót és a gyorplusz.hu-t is figyelemmel kísérni.

Galéria: Ács Tamás

TV-s szerkesztő: Németh Boglárka