Címke: VDF
Hirdetés
Garamvölgyi Imre 2024.03.06.

Zene, móka, kvíz

Vidám kvízdélutánt szervezett a Városi Diákfórum győri szervezete a Generációk Művelődési Házába. A kitűnő hangulatú keddi eseményre 7 iskola küldte el 5 fős csapatát. A rendezvényt Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatta.

Győr+ 2024.02.18.

Fiatalon a fiatalokért

Nem ismeretlen a győri közéletben Boncsarovszky Péter neve, aki évek óta sokat tett a város fiataljaiért. Ez év januárjától Pétert dr. Dézsi Csaba András polgármester ifjúságügyért felelős polgármesteri biztosnak nevezte ki.

Győr+ 2023.11.24.

Közös programokat terveznek a diákok

A Városi Diákfórum együttműködésre hívta a város középiskoláinak diákönkormányzati vezetőit. A városháza Zechmeister-termében megtartott találkozón a diákok megtervezték azokat a programokat, amelyeket a jövőben szeretnének megvalósítani Győrben.

Garamvölgyi Imre 2023.09.29.

Girl power a VDF-ben

A lányok „arattak” a Városi Diákfórumon csütörtökön, a győri városházán megtartott tisztújító ülésén. A négytagú elnökségből ugyanis hárman a szebbik nem tagjai.

Kárpát Zsolt 2023.01.28.

QR-kód vadászat a belvárosban

A Győri Városi Diákfórum első alkalommal rendezett úgynevezett QR kódos kihívást középiskolások számára.

Győr+ 2022.04.04.

Mozgalmas az év a VDF háza táján

A Városi Diákfórum Győr csapata mindig azon dolgozik, hogy a városunkban tanuló fiatalok a lehető legjobb körülmények között tölthessék szabadidejüket. Legyen szó jótékonyságról, tanulásról, vagy szórakozásról, egész évben színes lehetőségekkel várják a diáktársakat.

Győr+ 2021.11.27.

Aludni tényleg ráérsz máskor is!

Már nagy hagyománya van Győrben a 24 órás vetélkedőnek, amelyen győri középiskolák csapatai vesznek részt. A jó hangulat és a kikapcsolódás garantált, még ebben a borús időben is!

Kárpát Zsolt 2021.10.21.

Együtt ülésezett a Városi Diákfórum és a Diákönkormányzat

A Városi Diákfórum és az iskolák diákönkormányzatai egymást segítik és erősítik - hangzott el csütörtök délután a Városháza Dísztermében. A két szervezet képviselői megtárgyalták az idei és a jövő évi programokat.

Zombai-Kovács Ákos 2021.04.30.

Hetvenöt pozitív üzenet került a Remény-fára

75, többségében Győrben tanuló fiatal pozitív üzenetét tartalmazó szalag került fel a város, pénteken felállított májusfájára. A Városi Diák Fórum kezdeményezésére állítottak „Remény fát” a Honvéd ligetben, a kezdeményezéshez az önkormányzat is csatlakozott.

Győr+ 2020.07.03.

Vetélkedő 0–24 órában

„Ezért érdemes volt fiatalnak lenni” – ezt a visszajelzést kapta a Diadém Rendezvényiroda saját, jogvédett terméke, a mára már országosan népszerű nagyrendezvény, a 24 órás vetélkedő „Aludj máskor!” kapcsán.

Hirdetés