Címke: VDF
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.01.28.

QR-kód vadászat a belvárosban

A Győri Városi Diákfórum első alkalommal rendezett úgynevezett QR kódos kihívást középiskolások számára.

Győr+ 2022.04.04.

Mozgalmas az év a VDF háza táján

A Városi Diákfórum Győr csapata mindig azon dolgozik, hogy a városunkban tanuló fiatalok a lehető legjobb körülmények között tölthessék szabadidejüket. Legyen szó jótékonyságról, tanulásról, vagy szórakozásról, egész évben színes lehetőségekkel várják a diáktársakat.

Győr+ 2021.11.27.

Aludni tényleg ráérsz máskor is!

Már nagy hagyománya van Győrben a 24 órás vetélkedőnek, amelyen győri középiskolák csapatai vesznek részt. A jó hangulat és a kikapcsolódás garantált, még ebben a borús időben is!

Kárpát Zsolt 2021.10.21.

Együtt ülésezett a Városi Diákfórum és a Diákönkormányzat

A Városi Diákfórum és az iskolák diákönkormányzatai egymást segítik és erősítik - hangzott el csütörtök délután a Városháza Dísztermében. A két szervezet képviselői megtárgyalták az idei és a jövő évi programokat.

Zombai-Kovács Ákos 2021.04.30.

Hetvenöt pozitív üzenet került a Remény-fára

75, többségében Győrben tanuló fiatal pozitív üzenetét tartalmazó szalag került fel a város, pénteken felállított májusfájára. A Városi Diák Fórum kezdeményezésére állítottak „Remény fát” a Honvéd ligetben, a kezdeményezéshez az önkormányzat is csatlakozott.

Győr+ 2020.07.03.

Vetélkedő 0–24 órában

„Ezért érdemes volt fiatalnak lenni” – ezt a visszajelzést kapta a Diadém Rendezvényiroda saját, jogvédett terméke, a mára már országosan népszerű nagyrendezvény, a 24 órás vetélkedő „Aludj máskor!” kapcsán.

Papp Zsolt 2020.03.04.

Jótékonykodik a VDF

Jótékonysági hónapot hirdetett a Városi Diák Fórum (VDF), adományokkal pedig mi is segíthetjük a fiatalok által kitűzött jó célokat.

Hirdetés